bent állok Lockheed-en és VA-n vételen, de nem adnak az istenért sem...
bent állok Lockheed-en és VA-n vételen, de nem adnak az istenért sem...
mi történt az olajjal? Kilőtt mint a rakéta... (CLU).
Akartam venni VA.US-t, de ha így megindul az olaj, akkor már nem vagyok benne annyira biztos...
vmit felreerthettel, vagy tul reg csatlakoztäl: a 10% csak egyetlen alkalommal ervenyes, az elsö alkalommal, mikor töteneteben legelöször lepi meg a reszveny. Utäna is összejöhet, de az mär nem ugyanolyan talälati biztonsägu
Startupok közül sokkal foglalkoztunk itt, ilyen volt a VA, SCTY,Alibaba is, fejböl nem jut eszembe most mäs, de több tucatnyi össze lett mär gyüjtve.
10%szabályosak: MCO, INTU is 100fölé ment...
WDC most támadja 3ik alkalommal a 100at... kérdés, hogy 3ik alkalommal is megcsinálja-e a 10%ot? :)
startapuk közül melyiket ajánlanád? fb kívül, mert az pár hete szóba került, de azt valahogy nagyon de nagyon túlárazva látom, de lehet én látom rosszul... :-/
többi välasszal toväbbi napokra ados maradok, erre is alig volt idöm :S
nem lenne utobbi idöben veszteseges, gyöngyszem lenne
De igy csak annyit tudok mondani, h. en nem veszek veszteseges ceget, hacsak nem starter az, vagy akärmiböl elöre lätni, hogy ideiglenes a veszteseg. Igy nekem nem lenne pälya
CCORF nem rossz, kär hogy illikvid
Stifel is rendben van fundäsan
macskaszoft most nincs rossz äron fundäsan, pläne hosszabb tävra tervezve
igy van, macilaci is jo (M)
ALU-hoz perpill nem nyulnék
ah, ezt a céget ismerem (UA)! Jo cég, csak baromi dräga. Indokolt vhol az ärazäsa, de akkor is dräga. 30 usd-t bärmikor megadnék érte. Ehhez érdemes viszonyitani a mostani ärat, ha vki hosszú távon gondolkodik benne
Aham és ha megnézed, igencsak stabil a növekedés. Nem kiugró hozam, de stabil évekre visszamenőlegesen.
Soros Gyuribácsi és én is a tulajdonosok között vagyunk. Kár hogy lefordult 29-ről, azt hittem sikerült kitörnie.
haha :D hát igen, eleinte még kell a dekódolás. én is elnevezem néha a részvényeket: SCTY szocisziti, MSFT macskaszoft
Szóval a Macys technikailag bullos, egy ékból (csökk. 3szögből) jött ki, célára 71.8$.