Akkor dobj mindent inkább 5400-on! ;-)
De a keletkezett nyereség gondolom nem annyira kényelmetlen... ;-)
Én is így vagyok, 5020-nál elfogy, már csak az marad, amit 5400-on dobok :)
köszi, kezd kényelmetlenné válni , hogy az emelkedésben lassan elfogynak a részvényeim
Kíváncsi vagyok meddig megy ez el. Tavaly decemberben eladtam adóoptimalizálás miatt bukóban és nem vettem vissza csak kis részét, erre most emelkedik mint az állat, ilyen az én szerencsém... 2013 nyár óta ültem benne méretes bukóban, mikor Csányi kiszállt...
megint eladva egy adag 4838 ért, már csak a kis pakkok maradtak, 5 k körül vannak nyerőben
A befektetők a jövőt árazzák. Némi short covering is látható lesz.
Derék
"4680 forintról 6950 forintra emelte az OTP célárát a JP Morgan, a korábbi semlegesről felülsúlyozásra változtatták az ajánlásukat. Az új célár közel 49 (!) százalékkal magasabb, mint a mostani árfolyam. A JP Morgan egyébként nem is olyan régen, március 2-án emelte meg 4430-ról 4680 forintra a célárát, akkor azonban még csak semleges volt az ajánlásuk. "
nem vettem még,de osztalék előtt jó áron azért még kellene.
bent állok pofátlan szinteken,és rá sem nézek.
Hát igen, mert ma pl fed belengeti a kamatemelést akkor el kell napolni egy darabig. Kérdés mi a stratégiájuk, húzzák amíg lehet a bejelentést és nyárra, vagy kora őszre időzítik, vagy essünk minél előbb túl rajta alapon bedobják.
Görögök függőben vannak. Orosz-ukrán téma még ami zavaró.
Ebből a 3-ból bármikor lehet egy rendesebb esés.
De qe-nek lassan lassan hatnia kell, meg kellene jelenjen a régiós alapokban és vétel esésekben stb stb. Nincs lejárata a programnak nyomják be 1-2 évig a lóvét ettől nem kap erőre kicsit a Bét akkor semmitől.