ja igen, én vagyok türelmetlen... elnézve a 100ról való pattanást, vagy 2hót itt is elidőz, mielőtt nekilendül... :))
ja igen, én vagyok türelmetlen... elnézve a 100ról való pattanást, vagy 2hót itt is elidőz, mielőtt nekilendül... :))
technikailag tipikusan az a sokat ment de még sokat mehet cég. fibo célár 101$, de akkor már jönne a 100-110 szabály, vagyis a célár 110. ennyi látszik számomra, fundát majd Rb megnézni, ha idejön.
Fiúk, kérnék szépen egy véleményt ,Sanofi ADS (SNY) NYSE, habár egyenlőre nem találom az instrumentumokat között, gyógyszeres vakcinát cég, valamit mindig szeretek tartani a a Healthcare-kből!
Tegnap már majdnem belevettem SDRL-be, gondoltam elkezdem csipegetni. De szvsz azért ez még mehet lejjebb majd megint :)
ha valaki megfejti , hogy miért rallízik az összes olajos részvény 3-4% pluszokkal, miközben maga az olaj 2%-kal esik itt (Crude) http://www.marketwatch.com/investing/Future/CRUDE%20OIL%20-%20ELECTRONIC?countrycode=US
és itt is csak +0,7%-kal emelkedik http://stooq.com/q/?s=cl.f&c=1d&t=l&a=ln&b=0
annak jár egy virtuális nyereményjáték.
Reméljük megcsinálja.
Az utóbbi 1 hétben kicsit meghülyültem, többet kötöttem márciusban, mint az előző 3 hónapban. Most találtam egy kis tegnapelőtti CHD -t is a számlámon. Stopp be 83 alá, oszt csináljon amit akar. :)
köszi! :)
LMT valahogy nem tud megbirkózni a 200as szinttel :-/
Ez szerint 33$ a célár, a SeekingAlpha szerint 31$. A kétségek a költséghatékonyság miatt merültek fel. Szerintem hamar elfelejtik az emberek és Richard Branson mosolya miatt venni fogják.
szerk: a VA technikai képe szép váll-fej-váll, vagyis medve.
tetszetős :) kérdés, hogy sikerül-e 30 alá beütni és 28 alatt miként fordul, már ha addig sikerül leütni...
miért minősítették le?
ezeket már nem érti senki, hogy mi alapján kereskedik őket...
általános wtf szitu
Brent oil -0.55 és crude -1.8
vs. SDRL +1.6
mekkora hazug szöveg ez, hogy "Nemcsak a BMW-nek megy rosszul"... Soha ilyen jól nem ment a BMW-nek és jóval magasabb bázisról lesz "szarabb" a növekedés. Paráztatni a kisbüfiket nyilván jó volt :)
jó, hogy tegnap mondtam a BMW-t, Porsche-t, egyből beadták őket...
:-)
"Három éve nem esett akkorát napon belül a BMW (Xetra: BMW) árfolyama, mint ma, miután a német autógyártó vezérigazgatója lassabb növekedési várakozásokat vetített előre az idei évre. A BMW vezetősége 5-9,9 százalék körüli adózás előtti nyereségnövekedésre számít, szemben az egy évvel korábbi 14 százalékos emelkedéssel. A vállalat részvényei 4,2 százalékos mínuszban járnak a hírek hatására. Nemcsak a BMW-nek megy rosszul az összes európai autógyártó szenved ma, a Volkswagen (Xetra: VOW) 4, a Daimler (Xetra: DAI) 6,7 százalékkal esik. A franciák közül a Peugeot (Párizs: UG) 2,8, míg a Renault (Párizs: RNO) árfolyama 3,9 százalékkal csökken." KBC
Alibaba 180 napja van tőzsdén, a hírek alapján, egy csomó tulaj előtt megnyílik az eladási lehetőség, mostantól lehet félszemmel figyelni a yahoot is, hogy mennyire verik be és honnan fog fordulni...
BDE felvételét kértem most az KBC-től, ebben növekedési sztori lesz!
MSFT és SCTY indikátorok alapján friss vételi jeles. Ha nem voltnék benne, most biztos belevennék.
Wizz-t mennyire tartjátok most jóárasnak? A szektortársakhoz képest még talán kicsit mindig alulértékelt, de én lemaradtam a vételről, 12.5-öt lőttem be mint még jó beszállási pont. De most már kezdem azt hinni, hogy egy ideig biztos nem néz már arrafelé...