Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#724737 Koffein Előzmény: #724720

ja igen, én vagyok türelmetlen... elnézve a 100ról való pattanást, vagy 2hót itt is elidőz, mielőtt nekilendül... :))

#724734 Bendeguz Előzmény: #724731

technikailag tipikusan az a sokat ment de még sokat mehet cég. fibo célár 101$, de akkor már jönne a 100-110 szabály, vagyis a célár 110. ennyi látszik számomra, fundát majd Rb megnézni, ha idejön.

#724731 Mezuska Előzmény: #724720

Fiúk, kérnék szépen egy véleményt ,Sanofi ADS (SNY) NYSE, habár egyenlőre nem találom az instrumentumokat között, gyógyszeres vakcinát cég, valamit mindig szeretek tartani a a Healthcare-kből!

#724727 Greeny Előzmény: #724725

Tegnap már majdnem belevettem SDRL-be, gondoltam elkezdem csipegetni. De szvsz azért ez még mehet lejjebb majd megint :)

#724722 Fornit Előzmény: #724720

Reméljük megcsinálja.

Az utóbbi 1 hétben kicsit meghülyültem, többet kötöttem márciusban, mint az előző 3 hónapban. Most találtam egy kis tegnapelőtti CHD -t is a számlámon. Stopp be 83 alá, oszt csináljon amit akar. :)

#724712 Bendeguz Előzmény: #724709

http://www.thestreet.com/story/13082997/1/virgin-america-va-stock-tumbling-today-after-credit-suisse-initiates-coverage.html?puc=TSMKTWATCH&cm_ven=TSMKTWATCH

Ez szerint 33$ a célár, a SeekingAlpha szerint 31$. A kétségek a költséghatékonyság miatt merültek fel. Szerintem hamar elfelejtik az emberek és Richard Branson mosolya miatt venni fogják.

szerk: a VA technikai képe szép váll-fej-váll, vagyis medve.

#724709 Koffein Előzmény: #724707

tetszetős :) kérdés, hogy sikerül-e 30 alá beütni és 28 alatt miként fordul, már ha addig sikerül leütni...

miért minősítették le?

#724701 Bendeguz Előzmény: #724697

mekkora hazug szöveg ez, hogy "Nemcsak a BMW-nek megy rosszul"... Soha ilyen jól nem ment a BMW-nek és jóval magasabb bázisról lesz "szarabb" a növekedés. Paráztatni a kisbüfiket nyilván jó volt :)

#724697 matgab Előzmény: #724691

jó, hogy tegnap mondtam a BMW-t, Porsche-t, egyből beadták őket...

:-)

"Három éve nem esett akkorát napon belül a BMW (Xetra: BMW) árfolyama, mint ma, miután a német autógyártó vezérigazgatója lassabb növekedési várakozásokat vetített előre az idei évre. A BMW vezetősége 5-9,9 százalék körüli adózás előtti nyereségnövekedésre számít, szemben az egy évvel korábbi 14 százalékos emelkedéssel. A vállalat részvényei 4,2 százalékos mínuszban járnak a hírek hatására. Nemcsak a BMW-nek megy rosszul az összes európai autógyártó szenved ma, a Volkswagen (Xetra: VOW) 4, a Daimler (Xetra: DAI) 6,7 százalékkal esik. A franciák közül a Peugeot (Párizs: UG) 2,8, míg a Renault (Párizs: RNO) árfolyama 3,9 százalékkal csökken." KBC

Alibaba 180 napja van tő…

#724692 Koffein

Alibaba 180 napja van tőzsdén, a hírek alapján, egy csomó tulaj előtt megnyílik az eladási lehetőség, mostantól lehet félszemmel figyelni a yahoot is, hogy mennyire verik be és honnan fog fordulni...

#724691 Bendeguz Előzmény: #724662

BDE felvételét kértem most az KBC-től, ebben növekedési sztori lesz!

MSFT és SCTY indikátorok alapján friss vételi jeles. Ha nem voltnék benne, most biztos belevennék.

#724685 Greeny Előzmény: #724662

Wizz-t mennyire tartjátok most jóárasnak? A szektortársakhoz képest még talán kicsit mindig alulértékelt, de én lemaradtam a vételről, 12.5-öt lőttem be mint még jó beszállási pont. De most már kezdem azt hinni, hogy egy ideig biztos nem néz már arrafelé...

#724662 rbbj11 Előzmény: #724653

en pedig örülök, hogy a teljes long pakk elment 14-en annak idején :)

Bär a visszanyilt long erös minuszban, de a short nyerövel zärva