Majd 1hónap múlva 14knál vissza térünk rá :)))
veled Én nem közösködöm :))))
Ne pofozzátok már szegényt sehova...most,h vettem :)
sőt, bárhova :)))
Még nem dőlt el semmi, bármikor visszapofozhatják a sáv aljára.
bosszant
Én nem voltam gépközelben, ma meg nem kezdtem bele a vásárlásba
Nem hittem volna, hogy az állami tulajdon, a korrupt, körözött vezér, az alacsony közkéz ekkora hatással lehet a MOL-ra.
Persze ne feledjük a bóvlit sem.
és vissza is került a helyére a papír....tovább megy a játék! Bátrabbak már vehetik is! :-)
Nem valami lelkesek a befektetők. Mindenesetre én vettem ma is még 11975 ért. Nem rossz az az oszti, még mindig több, mint az Mtelekom-é. :-)
tegnap certivel vettem molt..szépen visszarakták..de sztem csak a stopokért mentek vissza..
Nem VIKIKE intézte el a Mol-t...
OV és bandája valóban szépen elintézte a BÉT papírjait, de szerencsére könnyen lehet külföldön is kereskedni.
Elég mélyre ütötték a MOL-t ahhoz , hogy beszálljak, talán most van esély némi emelkedésre is.
Attól tartok, hogy a Mol tulajok között léteznek olyanok is szép számmal, akik nem a vásárlás után "rövidesen" kezdtek el nyavalyogni, hanem csak 2-3 évvel a vásárlás után érzik úgy, hogy esetleg itt az idő egy kis nyavalygásra:-) DE! Természetesen jó lesz ez!:-)
A kisbüfik jelentős hányada nem bír nyugodtan ülni az instrumentumokban. Vásárlás után rövidesen elkezdnek nyavalyogni, hogy nem emelkedett a papír eleget.... A Portfolio-n is telesírják a fórumot minden egyes nap.
A gyors meggazdagodás módja, hogy lassan akarj meggazdagodni!
Ezt ne feledd!
Milyen rossz hír? Csak nem a horvátok "rezsicsökkentésére" gondolsz? A rezsicsökkentés szent dolog! Csinálhatják ők is. 12K felett akkor sem veszek! Engem nem b@sznak át! Még egyszer :-)
Ez a mai nap a rossz hírre venni történet
Ááááá, várjuk ki a végét! :-) Ha most valami csoda folytán megindulna akkor kénytelen lennék azt feltételezni, hogy direkt kiakarnak velem b@szni :-) De tőlem akár szárnyalhat is..van belőle néhány darab.