Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#724515 Koffein Előzmény: #724509

köszi az elemzést, lehet nem kellett volna elsietned, mert ma ismét jól árasítanak amcsiban...

#724505 Greeny Előzmény: #724503

Ezt jó h írtad, mert a megfelelő beszálló szintet én 6.8 környékére írtam magamnak, de lemaradtam róla, elszaladt a papír. Viszont most már remegett a kezem beszálljak -e még itt, viszont ezzel a DAX le és visz "mindent" véleményeddel megerősítést nyert hogy ne kapkodjak...

#724503 rbbj11 Előzmény: #724501

10ig valoban elmehet, en 7nel tervezek inkäbb beszällni, mert sztem most dax korrekcio lesz, az pedig viszi magäval

#724501 Ddavid Előzmény: #724402

Szerinted Aegon meddig mehet? A KBC-s ajánlásban 10-ig írják, ami azért nem rossz és elnézve a chartot reális is lehet.

első ránézésre, réstölté…

#724455 Koffein

első ránézésre, réstöltés miatt innen kb 10% az msft.ban is lehet...

Zárás előtt még vettem W…

#724445 Fornit

Zárás előtt még vettem WRI-t. Közel van jó stoppszint (34), bepróbálom....

#724437 Greeny Előzmény: #724435

Olvastam a cegrol eleg sokat meg mielott bemondtam a nevet, de sajnos azert nem csak a zsenialitasom volt a donto. Bar ugy lett volna :)

Kerestem olyan cegeket, akik relative olcsonak tunnek (nyilvan volt es van problemjuk, hisz ezert adtak be oket), ezek kozul strlrol sok pozitiv varakozast es velemenyt nyalaztam at. Szvsz ha bevalik a ceo, es tenyleg azonositjak a problemakat, akkor tudjak ugy alakitani, hogy profitorientalt ceg legyen mar a kozeljovoben, mert a szektor azert huzo agazat, megrendelesi kilatasaik sztem jok. Szoval eves tavlatban ha bejon, akkor velemenyem szerint akar tobbszorozodhet is. Persze jo es hasznos az ellenvelemeny is, mert a foldon tart. ;)

#724435 Bendeguz Előzmény: #724430

hát nem tudom, hogy tudatos volt-e részedről, vagy nagy szerencse, de mindenképp gratula! :)

#724430 Greeny Előzmény: #724420

magasabb hozamlehetoseg egyenlo nagyobb kockazat, es egyeb kozhelyek :) nekem ebbol ma ~20% jutott. Amikor felraktam figyelore, 2,6 volt az ara.ma kb 3,34es atlaggal vettem. De igen, ennel a cegnel ez siman benne van lefele is, habar en hiszem h tenyleg rendet raknak.

#724427 rbbj11 Előzmény: #724420

leginkább a csődösek tudnak gyorsan és sokat emelkedni, már tudhatnád ;)

Greeny-nek grat a bátorságához!

#724413 Greeny Előzmény: #724402

Köszi! aegon, urbn már rajta a shortlisten. Tesla-t nem tudom hova tenni (nekem kicsit drágának tűnik jelenleg). Immofinanz-t megnézem, rentokilt is láttam már hogy ajánlottad.

De természetesen nem bánom, ha strl is szépen hoz plusszokat. ;)

#724402 rbbj11 Előzmény: #724400

van csomo jo, biztosabb izgi részvény, sorolom aktuälisan:

urban outfitters, tesla, immofinanz, rentokil, k+s, aegon

#724400 Greeny Előzmény: #724394

Igaz, és igaz az is hogy ennél a pépernél a rés veszély sokszorosan is megvan, így ki tudja hogy jó lesz e a stoppod. De ettől függetlenül én egy töltényt ellőttem már rá.

#724395 rbbj11 Előzmény: #724367

en is visszaveszem, söt dupläzom a kistopolt pakkot, ha lätszik majd a feny az alagut vegen

#724394 rbbj11 Előzmény: #724356

en ilyenre mindig azt mondom: elöször érdemes kivärni, h. rendbe tegyék. Akkor minimalizälod a kockäzatot, és utäna ugyis megy majd mint atom, nem mindegy, ha lemaradsz emelkedés elejéröl?! Hisz ha cég romjaibol visszatér, akkor majdnem mindig 3-4x az ärfolyam. Akkor mi van, ha lemaradsz elsö 50% emelkedésröl a 400%-bol?

#724392 rbbj11 Előzmény: #724348

én abbol ma adtam el a pakk ötödét, abban komoly pozim van, folyamatosan vettem