Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#724391 rbbj11 Előzmény: #724345

scty nälam stopolva, drill fele pakk is stopolva

Energiäs cégek nem tudnak megällni az esésben...nem baj, mind visszaveszem olcsobban, az elképzelést nem adom fel, csak ahogy szoktam, nem ülöm végig az esést, ahogy emelkedést sem szoktam szünetek nélkül végigülni, läsd aeo. Erröl jut eszembe, AEO-t visszavettem, mert 17 felett maradt

Jelenleg LL aggaszt komolyabban, félelmetes, amit csinälnak vele

#724368 Koffein Előzmény: #724367

kérdés, hogy meddig akarják az olaj árát leszorítani, ha 30$ig is lenéz, vagy az alá, akkor az alja nem 6$nál lesz...

#724367 Bendeguz Előzmény: #724349

legutóbbi gyj is plusszos volt, pedig folyamatosan esett az olaj. mondjuk most is folyamatosan esik. 6$-on nagymama járókeretét is beteszem! :)

#724356 Greeny Előzmény: #724323

Az új CEO csak most lépett "működésbe", megrendelési állomány nő, rev nő. rendbe kell tennie a cég pénzügyeit, ez a feldata, és szerintem nem annyira szörnyűek a kilátások. Ennek az eredményeit Q3ra várja. Meglátjuk.

#724349 Janicroft Előzmény: #724345

Seadrill 1-es P/E-n forog, ez szép. Ennyire nem bíznak benne vagy tényleg szar a jövőkép?

#724345 Bendeguz Előzmény: #724343

drillt ma is beadták alaposan. ilyenkor valamennyire örül az ember, hogy volt bátorsága nagy bukót realizálni a még nagyobb helyett. fibo célár 6$

scty miért esik? most van támaszon, ha innen nem pattan, akkor beszoptuk nagyon.

#724343 Koffein Előzmény: #724329

A múlt héten ajánlottad a Lockheed.ot, ahogy elnézem szépen kezdi a hetet, főleg ha sikerült a 200at átvinnie...

#724329 rbbj11 Előzmény: #724327

a 100-110-es szabäly amcsi piacon ervenyesül majdnem maradektalanul, eu piacon vmivel rosszabb a teljesülese

De persze, meg lehet probälni. Mondjuk en nem szeretem hiperbolikus görbéket....tavaly majdnem dupläzott, 2 ev alatt häromszorozott, es ez nem egy fejlödö ceg, hanem erett ceg...

#724327 Koffein Előzmény: #724323

az fogant meg a fejemben, ha jót jelent és ráugranak, akkor 100 fölé lökheti és talán benne lehet bő 10%

#724323 rbbj11 Előzmény: #724318

ez igen gyenge gyj

Mäsik hsz-hez: Nike-nak valoban jok a szämai, csak kérdés, mi értelme utolso utäni pillanatban beszällni még? Persze ha 10 evre veszed, meg jo is lehet.

Nikeról mi a véleményete…

#724321 Koffein

Nikeról mi a véleményetek? Ahogy olvasom, hozzák a számokat, ha jól sikerül, akkor 100 fölé is mehet...

#724315 rbbj11 Előzmény: #724291

LL elemzés, részlet

lényeg: 18,7% eddigi növekedés helyett 7,5% csökkenés várható eladásokban, ha az elmúlt 9 nap pánikja egész évben ugyanolyan hatással kitart a vevökre.

Na most ez mekkora diszkontot érdemel fundäs alapon a 9 nappal ezelötti ärfolyamból?!

While I was hoping for an update to the full year forecast, the company did not give one. Obviously at this point, there just isn't enough visibility into how the next nine months or so will turn out. Management did discuss how recent sales have done, in the first nine days following the 60 Minutes broadcast, as compared to the first two months of 2015. In the table below, I've summarized some key numbers between these two periods.

Consumers are obviously worried about the safety of the company's products. This is evident in net sales trends, going from an 18.7% year over year increase in the first two months to a 7.5% decrease for the nine day period (as compared to the same comparable periods in 2014). The customer invoice number also saw a dramatic drop. Management provided the following information in regards to March and Q1 2015 sales.

#724225 matgab Előzmény: #724213

Nekem a seadrill-re anno még a cashline vagy budacash telefonálgatós ügynöke hívta fel a figyelmemet... :-) Igaz az már nem tegnap volt...