Ez alapján tarsolyék mit kaphatnak...
http://index.hu/belfold/2015/03/12/egy_keteves_kislany_egy_fulbevalo_es_egy_buncselekmeny/
Ez alapján tarsolyék mit kaphatnak...
http://index.hu/belfold/2015/03/12/egy_keteves_kislany_egy_fulbevalo_es_egy_buncselekmeny/
Hű ez kellemetlen a díjat odaítélőknek.
Még jó, hogy nem lett velük is kötve egy együttműködési megállapodás állam részéről.
Nekem ez az engedély nélküli kibocsátás ami új elem. Az , hogy egy cég csődbe megy és nem tud fizetni kötvényeseinek benne van kalapban. De az engedélyezett kötvényeknél nagyságrenddel többet elad, és ez nem derül csak ki tudja mennyi idővel később ez már extrém.
Rugalmasan értelmezték az összeget.
De mindettől eltekintve mire kellett nekik ennyi pénz? Hol van ez a pénz, ingatlant vettek rajta, vagy felélték, kilopták stb? Hogyan könyvelték le engedély nélküli forrásbevonást, és annak felhasználását az különösen izgalomba hoz.
Gondolom feltöltik ezt is,visszanézheted ha érdekel
ha jobban belegondolok, akkor ez csak a régi lemez: baumag, pilis-invest és társai
nekem nincs kábeltévém. :) mondjuk tv-m van meg olyan kütyüm amint lehet fogni hét adót de szerintem nem van benne a rtl 2. amúgy meg lassan be kellene kapcsolnom a tv-t hogy lássam hogy legalább működik-e mert hétvégén forma 1. lehet hogy ősz óta nem volt belőve. :)
pontosan, ált. nem is szándékos a megtévesztés, csak épp nem ért hozzá, aki ott ül, és aláíratja a papírt az ügyféllel
az állítás nem sokat számít, a lényeg, mi volt leírva és pontosan hogy volt fogalmazva?
El tudom képzelni ilyen történik, vagy azért mert nagyon el akarja adni és szemét módon átvágja, vagy akivel beszélt az sem tudta.
De tájékoztatóban benne kell legyen. Hacsak nem volt "fiktív" tájékoztató is, olyan események voltak elmúlt napokban, hogy csak kapkodom a fejem.
Fiktív kötvény 150 mrd beszarás. Nincs rá engedélye kibocsássa akkor ezt a pénzt utána milyen címen tartja nyilván a könyvekben stb stb? Ilyen a világon nincs.
Vagy simán lekönyvelték mintha lenne rá engedélyük és gondolták ki veszi észre azt a nyamvadt 150 mrd-ot? Laza gyerekek lehettek ezek ha ez valós amit mnb beszélt.
ez olyan, mint a svájci hitel, ha rákérdeztél, hogy mi újság lesz 5év múlva, azt mondta az ügyintéző, hogy nagyobb változásra nem számítanak. az ügyfél szempontjából szakembernek számít, csak az a baj, hogy ez a szaki nem feltétlenül szaki, és érti azt, amit értékesít.
az a helyzet, hogy egy ismerősöm állítja, hogy rákérdezett és állították, hogy beva biztosított. Ezt már egy másik fórumon hozzászólásokban is olvastam.
sajnos én tisztában vagyok vele, hogy semmit nem jelent hogy mondták, nem mondták. de így számomra még undorítóbb a dolog.
tök mindegy mi volt leirva, emberek hitelszerzödeseket se ovassäk el, vagy ha megis, nem fogjäk fel...
Többször próbáltak ilyet eladni nekem. Nem vártam végig a mondókájukat. De nem azzal kezdték nincs rá beva.
Feltételezem nem ezt domborították ki elsősorban, vhol le volt írva biztos a tájékoztatóban, azt meg vagy elolvasták vagy nem.
bazzz, na ne mond lóri!
a kérdés az volt, hogy valóban így értékesítették-e a kötvényeket.
Biztos azt írták, hogy beva biztosított (a forgalmazó), de arra nem vonatkozik a beva, ha maga a kövénykibocsátó csődöl be. És mivel a forgalmazó és a kibocsátó ugyanaz, ebben az esetben szerintem ez jó kis jogi kiskapu, nem?
Ha visszaolvasod, akkor látod, hogy nincsenek biztosítva