4638 ról indulnak a visszavételek (ezt a pakkot adtam el tegnap 4735 ért.
4638 ról indulnak a visszavételek (ezt a pakkot adtam el tegnap 4735 ért.
Hat en ma reggel kiszalltam 4750n, meg 4710n, ( 3900, 4100, 4400rol)
KHnal uj penzre 2 honapig adnak 4,5%ot, a mult honapi lekotesre adtak otot..
Ide oda utalagtjuk a penzt a ferjemmel, igy ujnak szamit..:)
Equi uzenetei is megvaltoztak, lattatok?
Nyugi, még nem vettem! Bár ez látszik is az árfolyamon :)
Siessetek zárni, mert lassan visszaszállok megint :)!
Kösz, már alig van.Van még 2 relatíve nagyobb pakk, de fentiek már kisebbek.
Eladtam még egy pakkot záróban. Igaz, 4758 volt a célár, de lehet, hogy holnap réssel le nyit.
4735
Lehet, logikus. Kösz.
A baj ott lehet, azért nem értek semmit, mert nem olvastam Mató könyvét??? :-D
Szóval rövidebben :) Volt némi érdekellentét a gazd szereplői és a politikusok között. Úgy tudtak hatalmon maradni különadóztak stb. Ezzel annyi baj van, hogy gazdasági értelemben egy baromság. Mato biztos beleírta ezt a 600 oldalas könyvébe. :)
Viszont ez a szitu fordulni látszik, most a hatalmon maradáshoz a nagy együttműködésre lenne szükség a gazd szereplőkkel bankokkal és a többi. Ennek vannak jelei.
Ezt csak a nem hinném , hogy egy osztalékralli témára mondom. Persze ez nem egy gyors folyamat, de biztatóbb felállás mint a hetente újabb gonosz bankozás végeláthatatlanul.
Részemről ennyi a szitu értékelése.
"...látszik, hogy a kormány hozzászokott a válságadókhoz, azok összege már akkora, hogy nehezen fognak tudni leszokni róluk."
Hááát...
Ami szerintem még szempont lehet http://www.origo.hu/gazdasag/20150311-ennyi-kulonadot-szedtek-be-az-elmult-negy-evben.html
Mi a logikus ezekkel kapcsolatban? Fokozatosan kivezetni. Mert kinyírja a növekedésünket ez, mérsékli, csak hát akkora méretek , hogy nehéz kivezetni.
De választást akarnak nyerni 18-ban is ahhoz komoly gazdasági növekedés kell. Ahhoz pedig ezeket szépen fokozatosan el kell tüntetni a költségvetésből. 14-et meg lehetett nyerni a megmentjük a dev hiteleseket, gonosz bankok , és egykulcsos szja témával.
De 18-ban egyszámjegyű Szja kell , virítani kell az eredményeket. A dolgos kisemberek szöveg kevés. Ami hát különadókkal nem fog menni.
Otp árfolyam szempontjából ez egy fontos téma.