Regisztráció Elfelejtett jelszó

Quaestor

Re: nincs cím

#723327 joepappa Előzmény: #723319

itt a baj hogy mit mondanak nekik. mamikával közölték volna hogyha gáz van akkor egy vasat sem kap szerinted odateszi a pénzecskéjét.

#723325 Zotya32 Előzmény: #723310

kopasz csávó nagy arc... az összes megtakarítása itt volt... gondolom nagyobb részt kötvényben... nagyon okosnak tűnik, de ezek szerint mégsem akkora spíler, ha milliókat tett be egy kft kötvényébe....

#723322 Margaretta Előzmény: #723321

Mi meg, amíg bírunk utazunk messzire, erre költjük el a pénzt.

Végülis a pénz akkor boldogít, ha elköltjük:)

Hihetetlen egyébként, hogy oda jutottunk, hogy sehova sem érdemes befektetni és a párnaciha lett a legbiztonságosabb helye a pénznek.

#723321 TrendMan Előzmény: #723319

Megmondva az őszintét, már én sem tudom.

Lassan - több ismerősömmel egyetemben - a párnahuzatra szavazunk.

Legalábbis a portfolió egy részében.

És nem is kell nyugdijasnak lenni.

Mondjuk egy 2-3 gyerekes család, papa-mama dolgozik és nevel.

Alig van segitségük.

Lesz nekik idejük, energiájuk részvényekkel, pláne áttételes termékekkel kereskedni?

Vállalják a kockázatot?

Az egyszerüségre fognak törekedni.

#723319 Margaretta Előzmény: #723312

Ez adott a legnagyobb hozamot a kevéske pénzére:(

Tökmindegy számára, hogy az értékpapírok közül minek hívják.

Lehet, hogy fogalma sincs, hogy mi mit garantál. Aszerint megy, hogy mit mondanak neki.

Azt meg tudjuk, mit mondanak neki:(

Csak nekem van innen ebb…

#723316 Fornit

Csak nekem van innen ebből a szarból? Ráadásul tegnap be is mentem eladni, azt mondták szerdán jöhetek vissza elutalni a zsetont a T+2 miatt.

Lassan alakíthatnánk a köszvényes-klubbot :(

#723313 joepappa Előzmény: #723311

persze, hogy nem vonatkozik. a kötvény kibocsájtója fizetésképtelen, a kötvények megvannak.

#723312 joepappa Előzmény: #723310

az érdekes hogy mennyi kötvénybefektető nyugger van. tenném fel én a kérdést, hogy vajon tudja-e mit jelent az hogy kötvény?

#723311 Kissherceg Előzmény: #723310

A kibocsátói kockázatra nem terjed ki a Befektető-védelmi Alap (Beva) biztosítása, vagyis a Quaestor Financial Hrurira Kft. csődjére tekintettel a Beva nem fizet kártérítést a társaság által kibocsátott kötvények tulajdonosainak - mondta Farkas Péter, a Beva ügyvezető igazgatója az MTI-nek kedden.

A Beva az ügyfeleknek a Beva-tagoknál letétként kezelt pénzét és értékpapír-állományát biztosítja, és kizárólag akkor kell a befektetési szolgáltató helyett helytállnia, ha az nem képes a nyilvántartás szerinti darabszámú értékpapírral elszámolni. A letétek csak bűncselekménnyel, lopással, vagy sikkasztással tűnhetnek el. Ebben az esetben a Beva piaci áron fizet kártalanítást, maximum 20 ezer euróig, azaz nagyjából 6 millió forintos felső határig.

#723303 TrendMan Előzmény: #723301

Lehet ezért volt idehaza olyan sikeres a győri foci, a nemzetközi porondon meg olyan gyatra?

#723281 Turkoglu Előzmény: #723276

Szegény öreg majd rádöbben... lehet társtulajdonos lesz az eto parkban

Kap majd egy ingyen bérletet az eto meccsekre a pénzéért cserébe