Nem kell beszarni, nekem is ezeknél van + RC
Nem kell beszarni, nekem is ezeknél van + RC
Mocskos multik!!!!! :)
A belga anyabank talpán van még? Magyar Erste és az értékpapírszámlái hogy vannak? Jókat kérdezek, tudom. Ma legszívesebben megszüntetném az összes magyar vonatkozású családi számlát. Vajon hányan gondolkodnak így?
Ahogy reggel megjósoltam Rogán Tóni már itt is van és okádja a baromságait! :-) Még az a szerencse, hogy az átszervezett MNB a helyén volt!!
Őszintén kívánom neki, hogy a "medvezsidó" egy kellemes stúdió beszélgetés keretében megvilágítsa neki a helyzetet. A kis játékszerét nyugodtan használhatja (mármint a "medvezsidó":-)
kbc-miatt szerintem igen. nekem is ott van minden papírom.
Azt mondja meg nekem kérem szépen valaki, hogy a KBC Equitas/Securitas számlán biztonságban van-e a vagyonka, ha az dollárban és dolláron vett USA részvényben van a számlakivonat alapján?
Pontosabban "megvédjék", "megmenteni" a dev hiteleseket szokták.
Gondolkodtam én is felszámolásán , de sokat elvitt volna adó, meg úgy gondoltam papírkutyák ezek ahhoz, hogy önyp-t is "megmentsék". Az már kiegyenesített kaszás történet lenne :) Most közelítek a 15 évhez ezt az 5 évet már fejenállva is kibírom.
Önyp-met évekkel ezelőtt felszámoltam. Aggódtam, hogy azt is megakarják majd védeni :-) Mnyp-t átvittem tavaly év végén az MKB-ból a Horizontba...remélem ott gondos gazdái a pénzemnek! :-) Bár az MKB is szép hozamokat csinált, de valahogy nem volt bennük már bizodalmam :-)
Nagyon kicsi esélyt látok rá, Rfv kötvények után abban sok intézményi megégette magát. Nagy sztorinak nézett ki aztán mégse.
Simán...
Az Equilor is sáros lehet.
Gondolj csak az RFV kötvényekre...
"Pl az otp önyp a portfolióban tarthatott quaestor kötvényt?"
Szerintem nem. Ha ilyen jegyzők lettek volna nem hívogatnak fűt fát, hogy vegyen.
Hiába nem vállalta a Concorde az RFV kötvények kibocsátását, a PSZÁF engedélyezte :D és az Equilor kibocsátotta!
Követelni követelhetik ezt a pénzt az ügyfelektől, de sokat nem látnak belőle.
Számokat mondhatnának már, konkrétan, miből mennyit hogyan stb.
No, de a 60 Mrd forintnyi kötvényt az "legálisan" és az MNB engedélyével bocsátották ki. Erre mondtam, hogy a 60 Mrd önmagában is gááááz. Mert ahogy nézem, ezeknek 10 forintot sem szabadott volna engedélyezni. Természetesen egy "nagyon alapos" vizsgálat előzte meg az engedélyezést. De lárifári... az a lényeg, hogy szegény MNB-nek nincsenek meg a megfelelő jogosítványai! :-) Akkor kinek van megfelelő jogosítványa ? A Magyar cipőfelsőrész készítők szövetségének? Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy eszem, f@szom megáll.....
Itt 210milliárdról írnak (portfolió)
"Az MNB mostani feltárása viszont már azt mondja, hogy ezen a 60 milliárdos vállalati kötvénykibocsátáson felül volt még 150 milliárd forint fiktív kötvény is, amit a felügyelet tudta nélkül, illegálisan dobtak piacra. Vagyis a mostani gyanú szerint összesen 210 milliárd forintos csalásról lehet szó."
150 milliárd????? Bagatell... bár egyelőre evvel "a kis aprópénzzel" az első helyre ugrottak! Mondjuk az MNB engedélyével is igen szép mennyiségű kötvényt bocsátottak ki! Már az is gááááz!
444 kommentek is odab*sznak. :-)
------------------------------
"illegális kötvénykibocsátás... és azt hitték ez nem derül ki??? vazze, hol élünk???"
Tarsoly úgy gondolta, h. egy felcsúti VIP-páholy-tagság talán kellő védelmet nyújthat.
illegális kötvénykibocsátás... és azt hitték ez nem derül ki??? vazze, hol élünk??? mi lesz még itt? ebből senki egy árva ruppót nem fog visszakapni... banyek, itt lázadás lesz... március 15-e mindjárt itt van, lesz felvonulás orbán ellen... célszerű városon kívül tölteni az ünnepet, lesz itt minden, lovasrendőr, gumilövedék, kockakő és tojásdobálás...