Regisztráció Elfelejtett jelszó

Az MNB felfüggesztette a Buda-Cash működését

Re: Equitas???

#723229 Bendeguz Előzmény: #723227

A belga anyabank talpán van még? Magyar Erste és az értékpapírszámlái hogy vannak? Jókat kérdezek, tudom. Ma legszívesebben megszüntetném az összes magyar vonatkozású családi számlát. Vajon hányan gondolkodnak így?

Ahogy reggel megjósoltam…

#723228 Nyeretlen_Keteves

Ahogy reggel megjósoltam Rogán Tóni már itt is van és okádja a baromságait! :-) Még az a szerencse, hogy az átszervezett MNB a helyén volt!!

http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/rogan-evtizedes-penzugyi-korrupcio-zajlott-magyarorszagon-445815

Őszintén kívánom neki, hogy a "medvezsidó" egy kellemes stúdió beszélgetés keretében megvilágítsa neki a helyzetet. A kis játékszerét nyugodtan használhatja (mármint a "medvezsidó":-)

Equitas???

#723226 Bendeguz

Azt mondja meg nekem kérem szépen valaki, hogy a KBC Equitas/Securitas számlán biztonságban van-e a vagyonka, ha az dollárban és dolláron vett USA részvényben van a számlakivonat alapján?

Re: nincs cím

#723221 banyaiz Előzmény: #723218

Gondolkodtam én is felszámolásán , de sokat elvitt volna adó, meg úgy gondoltam papírkutyák ezek ahhoz, hogy önyp-t is "megmentsék". Az már kiegyenesített kaszás történet lenne :) Most közelítek a 15 évhez ezt az 5 évet már fejenállva is kibírom.

#723218 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #723209

Önyp-met évekkel ezelőtt felszámoltam. Aggódtam, hogy azt is megakarják majd védeni :-) Mnyp-t átvittem tavaly év végén az MKB-ból a Horizontba...remélem ott gondos gazdái a pénzemnek! :-) Bár az MKB is szép hozamokat csinált, de valahogy nem volt bennük már bizodalmam :-)

#723216 banyaiz Előzmény: #723215

Nagyon kicsi esélyt látok rá, Rfv kötvények után abban sok intézményi megégette magát. Nagy sztorinak nézett ki aztán mégse.

#723209 banyaiz Előzmény: #723168

"Pl az otp önyp a portfolióban tarthatott quaestor kötvényt?"

Szerintem nem. Ha ilyen jegyzők lettek volna nem hívogatnak fűt fát, hogy vegyen.

#723207 Princ Előzmény: #723128

Hiába nem vállalta a Concorde az RFV kötvények kibocsátását, a PSZÁF engedélyezte :D és az Equilor kibocsátotta!

#723206 banyaiz Előzmény: #723109

Követelni követelhetik ezt a pénzt az ügyfelektől, de sokat nem látnak belőle.

Számokat mondhatnának már, konkrétan, miből mennyit hogyan stb.

#723202 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #723194

No, de a 60 Mrd forintnyi kötvényt az "legálisan" és az MNB engedélyével bocsátották ki. Erre mondtam, hogy a 60 Mrd önmagában is gááááz. Mert ahogy nézem, ezeknek 10 forintot sem szabadott volna engedélyezni. Természetesen egy "nagyon alapos" vizsgálat előzte meg az engedélyezést. De lárifári... az a lényeg, hogy szegény MNB-nek nincsenek meg a megfelelő jogosítványai! :-) Akkor kinek van megfelelő jogosítványa ? A Magyar cipőfelsőrész készítők szövetségének? Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy eszem, f@szom megáll.....

#723194 Margaretta Előzmény: #723190

Itt 210milliárdról írnak (portfolió)

"Az MNB mostani feltárása viszont már azt mondja, hogy ezen a 60 milliárdos vállalati kötvénykibocsátáson felül volt még 150 milliárd forint fiktív kötvény is, amit a felügyelet tudta nélkül, illegálisan dobtak piacra. Vagyis a mostani gyanú szerint összesen 210 milliárd forintos csalásról lehet szó."

#723190 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #723178

150 milliárd????? Bagatell... bár egyelőre evvel "a kis aprópénzzel" az első helyre ugrottak! Mondjuk az MNB engedélyével is igen szép mennyiségű kötvényt bocsátottak ki! Már az is gááááz!

#723185 birkanyiiroo Előzmény: #723182

444 kommentek is odab*sznak. :-)

------------------------------

"illegális kötvénykibocsátás... és azt hitték ez nem derül ki??? vazze, hol élünk???"

Tarsoly úgy gondolta, h. egy felcsúti VIP-páholy-tagság talán kellő védelmet nyújthat.

#723182 Zotya32 Előzmény: #723178

illegális kötvénykibocsátás... és azt hitték ez nem derül ki??? vazze, hol élünk??? mi lesz még itt? ebből senki egy árva ruppót nem fog visszakapni... banyek, itt lázadás lesz... március 15-e mindjárt itt van, lesz felvonulás orbán ellen... célszerű városon kívül tölteni az ünnepet, lesz itt minden, lovasrendőr, gumilövedék, kockakő és tojásdobálás...