Regisztráció Elfelejtett jelszó

Quaestor

Re: q

#723268 matgab Előzmény: #723246

Jah, a Deloitte vizsgálta őket? Akkor jó, mert a Postabankot is anno, meg talán a Reál bankot is..

A Deloitte könyvvizsgálta az E-start is... Akkor itt tuti nincs gond, ha ők azt mondják, hogy minden tiszta...:-)

És én folyton ezt akarta…

#723262 Tomi Vercetti

És én folyton ezt akartam venni... Még jó hogy magyarországon hosszútávon lehet tervezni..

#723258 Lovax Előzmény: #723257

Pont ugyanannyit érne, mint amit a Quaestor is kiadott, hogy nincs baj, maguk menekültek csődvédelembe, hogy a kötvény refinanszírozást megoldják addig.

Aztán meg szépen kiderült, hogy igazából az MNB csukta rájuk a kaput s elég nagy szar van...

Egyébként én is Concorde-nál és Ersténél vagyok és jórészt nem keler számlán vezetett javaim vannak.

Azt tudjátok, hogy a bef.jegyeket is a keler kezeli nevesített számlán, mint a részvényeket, vagy azt a broki?

#723253 Janicroft Előzmény: #723187

Ezek akkora pénzek hogy nem lesz felelős....

Szerencsésnek érzem magam hogy se a BC-hez se a Hungáriához nem vittem egy forintot sem, pedig épp a diverzifikálás miatt akartam.... Ezek a sztorik nagyon súlyosak és aláássák az egész szektorban a bizalmat.

Maradok a KBC-nél, egy magyar cégben sem bízom meg (a Concorde lenne az egyetlen kivétel, de az is csak személyes szimpátia miatt).

#723246 Mezuska Előzmény: #723242

Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfelünk!

Az elmúlt napokban nyilvánossá vált információk alapján a hatóságok szerint több brókercégnél bűncselekményeket és súlyos szabálytalanságokat követtek el a működés során a cégek vezetői. Minden szektorban létezhetnek tisztességtelen szereplők, de ez a törvényi szabályokat maradéktalanul betartó, tisztességes szolgáltatókat nem minősítheti. A kialakult bizalmi válság azonban arra késztet bennünket, hogy néhány alapvető tény közlésével reagáljunk a történtekre.

A szakmánkat ellenőrző felügyeleti szerv, a Magyar Nemzeti Bank működésünket folyamatosan, rendszeresen, részletekbe menően ellenőrzi.

A Felügyelet az elmúlt hetekben folytatta le társaságunknál öt évente esedékes, átfogó vizsgálatának adatbekérési illetve helyszíni ellenőrzés szakaszát. A Felügyelet működésünkkel kapcsolatban negatív megállapításokat nem fogalmazott meg.

Társaságunkat két évtizede nemzetközi könyvvizsgáló cég auditálja, amely mind a nemzetközi (IFRS), mind a magyar számviteli elvek szerint vizsgálja cégünket. A könyvvizsgálók minden egyes évben megállapítás nélkül írták alá pénzügyi kimutatásainkat, amelyek ez alapján hű és valós képet mutatnak működésünkről és pénzügyi helyzetünkről. Társaságunk könyvvizsgálója jelenleg a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.

Az Ügyfeleink tulajdonát képező értékpapírok letétkezelőknél, elszámolóházaknál – többek között a KELER, SIX-SIS (svájci elszámolóház), KAS (holland letétkezelő) –, a számlapénz kereskedelmi bankoknál (OTP Bank, Erste Bank, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, CIB Bank, Citibank) elkülönített letéti számlákon kerülnek elhelyezésre. Ügyfeleink értékpapírjai és pénze maradéktalanul megvan, rendelkezésre áll.

A csalásokban érintett piaci szereplőkkel nem állunk üzleti kapcsolatban, velük szemben semmilyen kitettségünk nincs. A svájci frank januári erősödése kapcsán Társaságunk nem szenvedett el veszteséget.

Mi, a Concorde alapítói, vezetői és munkatársai, ahogy az elmúlt huszonkét évben, továbbra is a törvényi szabályokat maradéktalanul betartva, tisztességesen végezzük munkánkat, és legjobb tehetségünk szerint nyújtjuk szolgáltatásainkat. Ezúton is szeretnénk megköszönni a bizalmát, s egyúttal arra kérjük, hogy amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keresse kapcsolattartóját.

Üdvözlettel,

Borda Gábor // alapító, tulajdonos

Jaksity György // alapító, tulajdonos

Streitmann Norbert // alapító, tulajdonos

Régely Károly // vezérigazgató

Tetszik ·

· Megosztom ·

#723238 Mezuska Előzmény: #723232

Concorde most adott ki egy kőzleményt,hogy náluk minden rendben, mind a négy tulajdonos aláirta.

#723203 Zotya32 Előzmény: #723200

hát... nem hiszem. ez a hullám őket is eléri, ott is lesz/van ellenőrzés, a mai hírek után jópár befektető mondja azt, hogy elég volt, megyek a pénzemért... ők sem tudnak majd mindenkit kifizetni, ez fizikailag lehetetlen... szerintem, de majd egy szép keddi napon megtudjuk....

#723200 Turkoglu Előzmény: #723188

Remélem Concord kimarad... ha már ennyire mindent tud Zsiday különben én is a kuki rossz oldalára kerülök