"Csimm-bumm cirkusz gyerekek,
jól kibas*tam Veletek!"
"Valaki valahol elrontott valamit. Mi vagy Ön, esetleg a rendszer hibázott. Pontosan tudjuk, mit érez. Dühöngje ki magát, és térjen vissza a címlapra. Előtte olvassa el, hogyan dühöngenek kevésbé higgadt olvasóink.
tISZTELT iNDEX!
Mekkora buli lenne az, ha egyszer pl. arról írnának egy jó kis cikket, hogy Tóth József víz és gázszerelő elment egy megrendelőhöz és prímán megjavította a csöpögő csapot.
Lehet, hogy Önök számára teljességgel lehetetlen amit írok, de szerintem kapnának rá legalább annyi kattintást mint ezekre az idétlenségekre – legfeljebb nem idióta, csökött agyú hülyegyerekek kattintgatnának, hanem értékteremtő, némi kultúrával megáldott dolgozó emberek. Az embernek időről-időre az az érzése, hogy csupa infantilis debilke ücsörög az Önök szerkesztőségében, akik az égre vigyorognak és azon törik zsugorított fejecskéjüket, hogy milyen hülyeséggel örvendeztessék meg újra és újra a portál olvasóit.
Csak nyomulnak és nyomulnak ezzel az ember és kultúra romboló elképzeléssel, mint Hitler (...). Ez egy fasiszta módszer, még ha kifizetődő is...
ilyen szövegek jelennek meg:
"Valaki valahol elrontott valamit. Mi vagy Ön, esetleg a rendszer hibázott. Pontosan tudjuk, mit érez. Dühöngje ki magát, és térjen vissza a címlapra. Előtte olvassa el, hogyan dühöngenek kevésbé higgadt olvasóink.
Nem tisztelt Cikkszerző!
Felhívom figyelmét, hogy a troll egy kelta mitológiai lény! Ha ezt a szót használja egy emberre, annak az emberi mivoltát megkérdőjelezi és ez komoly bűncselekmény! Ez a gondolkodásmód vezetett a fasizmushoz is! Mivel komoly bűncselekmény, sok sok évet lehet érte kapni, és ha nagy nyilvánosság előtt művelik, akkor még az emberölésnél is komolyabban veszik...
X. Y.
http://mfor.hu/cikkek/Czunyine__az_ovoda__kalauzt_ad_egy_varazslatos_vilagba_.html
micsoda pátoszos hülye duma....mondjuk cunyiné úgy néz ki, bottal nem piszkálnám, olyan rusnya...
itt 4,6 fok van (saját mérés), borult, még nem esik, de folyamatosan viharos szél.
Most sem esik, 6 fok van.. a bré rossz végén állsz vmiért.. :-)
Találós kérdés: Mit látsz a kivetítőn?
http://www.femina.hu/hirhatter/orban_nagy_dontese
Megfejtés:
http://m.cdn.blog.hu/sz/szeka/image/****bomba.jpg
A csillagok helyére Simicska jelzőjét.
Szárad a füvem, pedig egész télen "szép zöld gyep" volt.
Ide is jöhetne egy kis eső.
délelőtt frontbetörés....zuhogott az eső (most is zuhog), és erős szél volt....vacak idő van.
Most nézem, h nálatok már csak 5 fok van, itt meg még 14.. tök látszik az idokep.hu/homerseklet oldalon, ahogy jön a front..
1987-ben apám levezető elnöki megbízást kapott egy osztrák konferencián....kísérőként anyut elvihette magával....engem itthon kellett hagyni biztosítékként, hogy nem disszidál az egész család.....
munkahelyen a párttag középvezetőknek hangulatjelentést kellett írogatni..ha meg kiküldetésben voltunk akkor utijelentést fabrikáltak...nem tudom ezeket hova küldözgették.
Sokat utaztam országon belül is..Győrnél mindig leszedtek a vonatról civilruhás rendőrök....de a kiküldetési papír miatt visszaengedtek.. sopronba csak 88után tudtam eljutni a cégtől..pedig mindig bejelentkeztem..:) Szombathely volt a legnyugatibb város ameddig mehettem.