Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#72491 Kissherceg Előzmény: #72489

olyan pénzt kell beletenni, amit másba most nem tennél. Inkább otit vennél akkor végy azt, ha semmit akkor ezt se :) Én shortolok és hagyom ezt... van ideje

#72490 -sabe Előzmény: #72489

ne viccelj már, ez szinte törvényszerű. nem volt ma elég vevő 12-n

#72484 rbbj11 Előzmény: #72450

11 se sokkal jobb, mint az én 13-mam....sőt, ha 11 ért te kapsz, én azonnal átállok a 12-es eladói oldalra

#72440 rbbj11 Előzmény: #72210

herceg, most érdekelne a frankó, megszívtam? :)

Azért megpróbáltam, de ez csak egy tüske lesz...

#72230 banyaiz Előzmény: #72210

:) pl nem ártana vmi bejelentés, hogy a kis büffencseken kívül vki más is vásárolt.

Persze ha az a cél amire buxi vár akkor ilyen bejelentés nem valószínű. :D

#72190 banyaiz Előzmény: #72182

Őszintén fogalmam sincs.

Mivel nincs semmi bennfentes infóm így biztosan nem tudhatok semmit.

Azért vettem bele mert abban bízom, hogy a tőkeemelés előtt még összehoznak vmi lelkesítőt.

#72182 Pami2 Előzmény: #72174

csak a fináléhoz volt meg a türelmed?:)

mondjuk egy csak közepesen pörgősebb nyelvel ezt a 35 perces interjut 10 perc alatt le lehetett volna zavarni...

konkrétan a visonka kitárazására gondoltam vagy szerintedd itt lejjebb meg veszi vissza?

#72174 banyaiz Előzmény: #72157

Megnéztem a számait a cégnek, meghallgattam az avatarjának legutolsó beszédét ( hát nem ártana vmi erőteljesebb szónok az interjúkhoz :) ) , és egy vicc jut az eszembe: tudja amikor a férj rajtakapja a feleségét, egy másik pasival, és ........................... a végén elhangzik a kérdés, hogy a szemednek hiszel, vagy nekem. :) Hasonlít hozzá ez a cég.

13-ról vagyok benne aprópénzzel, úgyhogy ezt a tőkeemelést kivárom.

Legyen igaza. :D

#72172 Keg Jenő Előzmény: #72164

Nem hiszem, hogy dobálják. Szerintem, van egy nagy vevő aki vesz át pakkokat pl Visonka. A Keg-es arc az át rak egyik zsebből a másikba.