Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#722133 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722113

Lárifári! :-) Rá kell nézni az árfolyamra! Szárnyalunk :-) A DT árfolyama és szépen alakult az elmúlt évben. Jó lesz ez! már most sem rossz :-)

#722105 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722084

Ki kaszálta el és miért? Ettől függetlenül a papír szárnyal mint ahogy ezt Turkoglu kolléga nagyon helyesen meg is jegyezte :-)

#722057 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722050

Összes frekit megvesszük! Nem probléma! :-) Oszt mennyi ilyen "elfekvő" freki van még? Természetesen a freki vásárlások után is marad pénz osztalékra(mivel már nem annyira fontos az a fránya eladósodottság) valamiért arra gerjednek a "befektetők". Jó lesz ez! :-)

#722050 Kissherceg Előzmény: #721813

Újabb Freki tender jön

Alig néhány hónapja zárult le egy jelentős frekvenciatender, máris újabb pályázatra készülhetnek a hazai mobilszolgáltatók, tudta meg a Világgazdaság.

Az NMHH a lapnak elmondta, a mobilcégek és a szakmai szervezetek képviselőinek részvételével tavaly december elején már konzultáltak a 3400-3800 MHz-es frekvenciasávról. Az ebben a tartományban rendelkezésre álló, illetve felszabaduló szabad sávok használati jogát értékesítenék.

Ezek a sávok alapvetően a nagy sűrűségű, nagy sebességű vezeték nélküli szélessávú hálózatok telepítéséhez jöhet jól, és alkalmasak kisméretű cellás, valamint helyhez kötött hozzáférési rendszerek telepítésére is. A frekvenciasáv értékesítésének szabályairól szóló tervezet konzultációja idén várható, a versenyeztetési eljárás 2016 nyarán zárulhat le.

#721813 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #721806

Azért "mertek" 15 forintot bevállalni mert annyit bármikor kifizetnek a mellényzsebből is(gondolom).Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy 2016-ban veszek majd egy zsemlét..(persze az esetemben már ez a kijelentés is kockázatosabb:-) A 15 vagy akár 16 forint osztalék teljesen hidegen hagy.

#721806 banyaiz Előzmény: #721786

Jó az. Furcsa ez a minimum 15 Ft-os osztalék vállalás. Most kezdődött csak az év. De nem lehet mondani nem szóltak időben. :)

#721799 Boby. Előzmény: #721796

És mit gondolsz a helyzetedről, a hogyan továbbról?!Sokan követik el azt a hibát, hogy a bukót hagyják nőni a nyereséget meg hamar levágják, sőt egy ilyen hosszú bukó poziból sokan már akkor kiszállnak, amikor a papír ára még csak el sem érte a bekerülési árat, csak megközelíti azt.

#721793 Boby. Előzmény: #721752

Ne vedd elő!A mai helyzetben ez teljesen irreveláns.Ugyan nem ilyen befejezésre számítottam, de szerintem hosszútávon továbbra is tart majd az emelkedés.Egy éven belül bőven 400, de inkább 420 felett lesz az árfolyam.Szerintem annyi történt ma, hogy működtek a spekulánsok pavlovi reflexei.Olyan magasságba ért ma az árfolyam, ahol nem járt már 2 éve és amit megelőzően az oszti hírére komoly bevásárlások történtek a papírból.Ma az akkori bevásárlók, elkövették azt a hibát, hogy a 2 évig tartott bukó pozikból nullában, vagy kicsi buksiban kiszálltak, mert nem hisznek abban, hogy tényleg megfordult a tendencia.Persze biztos vannak akik az elmúlt 1-1,5 év nyerségét realizálták, de ez az alapgondolatomon nem változtat.A telkó spekik tízen évig, nap mint nap, minden hírtől azt várták, az árfolyamtól, hogy megifordul és elindul felfelé és most, hogy 1-1,5 éve felfelé megy, már nem hisznek még a saját szemüknek sem.Számomra továbbra is az a jelszó, hogy korrekcióban vétel!

#721792 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #721788

Itt szeretnék beragadni! :-) De ha lejjebb lesz akkor veszünk még :-) csak Birkanyiró kolléga kellene még mert egyedül nem tudom tartani az árfolyamot. Igen korlátozottak a lehetőségeim :-)

#721786 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #721778

Köszönöm!:-) Emlékeim szerint, 328 volt az árfolyam mikor azt írtam, hogy ezt

bizony csipegetni kell ismét. Most megnéztem és tényleg 327-328 volt volt mikor ismét vettem (viszonylag hosszú idő után), Viszont az tény , hogy utána csak 350 felett vettem nagyobb mennyiségben. Ma megszabadultam 391 és 392 forinton a fele pakkomtól(ahogy írtam reggel), de csak azért mert azt gondoltam, hogy ezt lejjebb viszik. Továbbra is tartom, hogy ez a cég alsó hangon 500 forintot ér(minimum, mint a 15 forintos osztalék, ami lehet akár 16 forint is :-).