Re: nincs cím
Boby. Előzmény: #721752Ne vedd elő!A mai helyzetben ez teljesen irreveláns.Ugyan nem ilyen befejezésre számítottam, de szerintem hosszútávon továbbra is tart majd az emelkedés.Egy éven belül bőven 400, de inkább 420 felett lesz az árfolyam.Szerintem annyi történt ma, hogy működtek a spekulánsok pavlovi reflexei.Olyan magasságba ért ma az árfolyam, ahol nem járt már 2 éve és amit megelőzően az oszti hírére komoly bevásárlások történtek a papírból.Ma az akkori bevásárlók, elkövették azt a hibát, hogy a 2 évig tartott bukó pozikból nullában, vagy kicsi buksiban kiszálltak, mert nem hisznek abban, hogy tényleg megfordult a tendencia.Persze biztos vannak akik az elmúlt 1-1,5 év nyerségét realizálták, de ez az alapgondolatomon nem változtat.A telkó spekik tízen évig, nap mint nap, minden hírtől azt várták, az árfolyamtól, hogy megifordul és elindul felfelé és most, hogy 1-1,5 éve felfelé megy, már nem hisznek még a saját szemüknek sem.Számomra továbbra is az a jelszó, hogy korrekcióban vétel!