Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tesla Motors Inc - TSLA

Re: Tesla Energy launches with a charge

#730011 Janicroft Előzmény: #729974

A technologia eddig is náluk volt, csak most kiterjesztik más területre is, én ettől nem fosok. Bár tény és való hogy jobb lett volna ha valami más céggel csinálják ezt, mert így most nehéz lesz megitélni minek mennyi az eredményhatása....

Re: Tesla Energy launches with a charge

#729974 Bendeguz Előzmény: #729910

nekem kicsit estar érzésem lett ettől a bejelentéstől. a következő a névváltoztatás lesz mondjuk tesla energy star co.-ra :D

Tesla Energy launches with a charge

#729910 Janicroft

Mit szóltok a tegnapi bejelentéshez?

Clark Schultz, SA News Editor

•Tesla Motors (NASDAQ:TSLA) introduces Tesla Energy as it shifts into calling itself an energy innovation company in addition to being an automaker.

•Tesla Energy is a suite of batteries designed for use by households, businesses, and utilities.

•Households: The first consumer product to market from the new business will be the Powerwall Home Battery - a load-shifting lithium-ion battery that can be mounted on the walls of customers. The Powerwall will sell for $3.5K for the 10kWh version and $3K for a 7kWh unit.

•Businesses: Tesla Energy will also create energy storage systems for businesses through the use of solar arrays. A major selling point is expected to be the cost savings generated through the use of energy storage management. Test partners on board already include Target, Amazon, and EnerNoc.

•Utilities: Providing grid storage services on a large scale (500kWh to 10MWh+) is another primary goal of Tesla Energy. A utility storage system is being created in an attempt to manage peak demand and power fluctuations in an efficient and clean manner.

Re: nincs cím

#727398 Ddavid Előzmény: #725098

Úgy néz ki egyenlőre nem tett be az alacsonyabb olajár és az erősödő konkurencia. Lehet 1 fel kör benne most.

#725068 Bendeguz Előzmény: #725067

nem vagyok meglepve. szerintem gondol egyet és beszáll az atomerőmű iparba is. vagy ha úgy ébred, akkor pékséget nyit.

#724285 Bendeguz Előzmény: #724279

hatalmas hír lesz, software update...

Tesla press conf at 9am on Thurs. About to end range anxiety ... via OTA software update. Affects entire Model S fleet.

Re: célár: 65$ vs. 400$

#721703 rbbj11 Előzmény: #721680

startup cégnél mär csak ez van....csak a cégvezért "veheted meg" ilyen cégeknél, a cég számai alapján semmi értelme... Ha nem lätsz benne fantäziät, pusztän az aktuälis pü-i szämokat, akkor tesla sztem 10 usd-t sem ér

Re: célár: 65$ vs. 400$

#721680 Ddavid Előzmény: #721672

Vicc össze-vissza világolnak tények nélkül. Kb. mintha madarak repüléséből jósolnának... :\

#720484 rbbj11 Előzmény: #720452

en toväbbra is 179-en värom vetellel, sztem afelett perpill dräga

Persze aki 1000-ig tartja, annak mindegy, 250-röl vagy 180-rol