Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#72163 BudFox Előzmény: #72126

S&P és a DOw nagyon együtt szokott haladni...és jobban szeretem a DOW -t figyelni..CNN -en is mindig azt mutatják záróban..tradícionális.

#72126 Ricsi Előzmény: #72116

Én inkább az S&P-re figyelek, az meg nagyon kötődik a 912-höz. Lassan felkúszik, gyorsan bezuhan.

#72116 BudFox Előzmény: #72104

MOL -t kell figyelni, annak van legnagyobb súlya a BUX -ban..

de én mást mondok..óvatosan a shortokkal...USA még csak 60 pont minuszban...amig nincs 150 pont minuszban azt simán megvehetik..láttunk már ilyet sokszor...én kivárok.

hihi, mindenki mást várn…

#72104 Ricsi

hihi, mindenki mást várna bukóra. Valaki Mtel? :))

#72103 Ricsi Előzmény: #72093

Nekem a MOL érdekes, egész nap nem történik benne semmi. Nem is értem. Pedig az levinné a hatit:)

Re: G

#72102 kelvin Előzmény: #72096

ricsinek kellene odacsapni, de a mézesmadzag el lett húzva a spekik, befik előtt

Én ráadtam 600-on, aztán…

#72084 Ricsi

Én ráadtam 600-on, aztán lehet, ezt meg is tartom egy darabig.

Re: Gl

#72083 BudFox Előzmény: #72018

én is lezártam a ma nyitott shortot..azthittem elindul felfelé...várni kell meglátásom szerint..

ha nap végén kezdik beönteni óvatosan ráadok.

a longok még nyitva vannak....azt találtam ki hogy akármeddig lemegy a hati..a fennt nyitott shortot nem zárom, csak ha nagyon elindul felfelé..amikor már látszik hogy elmegy 16000 ig...amikor is a longot le tudom zárni nyerőbe...tehát a short lesz a fedezet...eddig mindig lezártam az ellentétes tradet, és ez sokszor bekavart..vagy a longot lezártam bukóval ami nem jó taktika ..fejleszteni kell :-)))

Re: Gl

#71993 kelvin Előzmény: #71968

igen valószínűleg nem, de kicsi visszatesztet még várok max 700 ig, ha nem is ma de a héten, ha nem akkor pince