S&P és a DOw nagyon együtt szokott haladni...és jobban szeretem a DOW -t figyelni..CNN -en is mindig azt mutatják záróban..tradícionális.
S&P és a DOw nagyon együtt szokott haladni...és jobban szeretem a DOW -t figyelni..CNN -en is mindig azt mutatják záróban..tradícionális.
remek, éppen vezetek.... nano shortom van
No itt a vekk.......
Én inkább az S&P-re figyelek, az meg nagyon kötődik a 912-höz. Lassan felkúszik, gyorsan bezuhan.
MOL -t kell figyelni, annak van legnagyobb súlya a BUX -ban..
de én mást mondok..óvatosan a shortokkal...USA még csak 60 pont minuszban...amig nincs 150 pont minuszban azt simán megvehetik..láttunk már ilyet sokszor...én kivárok.
Nekem a MOL érdekes, egész nap nem történik benne semmi. Nem is értem. Pedig az levinné a hatit:)
ricsinek kellene odacsapni, de a mézesmadzag el lett húzva a spekik, befik előtt
Ha így tartják a piacot zárásig lesz holnap szép nagy réssel nyitás....
Én ráadtam lejjebb, emelkedni nem tud, gondoltam otp nagyobb hatással lesz rá
Én ráadtam 600-on, aztán lehet, ezt meg is tartom egy darabig.
én is lezártam a ma nyitott shortot..azthittem elindul felfelé...várni kell meglátásom szerint..
ha nap végén kezdik beönteni óvatosan ráadok.
a longok még nyitva vannak....azt találtam ki hogy akármeddig lemegy a hati..a fennt nyitott shortot nem zárom, csak ha nagyon elindul felfelé..amikor már látszik hogy elmegy 16000 ig...amikor is a longot le tudom zárni nyerőbe...tehát a short lesz a fedezet...eddig mindig lezártam az ellentétes tradet, és ez sokszor bekavart..vagy a longot lezártam bukóval ami nem jó taktika ..fejleszteni kell :-)))
Köszönöm az együttérzést,kérjük az eladókat végezzék a dolgukat :D
azért napi max picit túlzás, de megértjük felindultságod :))
Magyar piac megint hősködik napi maxon többi eu-s napi minimumon...
zártam shortot mol meghúzásra, de természetesen hati most nem követte :)