Ellenség a kapuknál nem kezdődik rosszul, de utána eléggé átmegy amerikai háborús amolyan pop-rock- pattogatott kukorica, klisékkel teli háborús filmbe.
Jó háborús filmet az oroszok és a németek tudtak csinálni, talán az angolok.
Ellenség a kapuknál nem kezdődik rosszul, de utána eléggé átmegy amerikai háborús amolyan pop-rock- pattogatott kukorica, klisékkel teli háborús filmbe.
Jó háborús filmet az oroszok és a németek tudtak csinálni, talán az angolok.
az utóbbi időben 60as évekbeli filmeket nézek,mint "Hely a Tetőn 1959" vagy Bolondok hajója 1965-ugyan erről sok jót hallottam,tegnap néztem,de nem jött be.
Jacques Deray francia javarészt krimi rendező összes film szinte
itt rengeteg a remek film.
ez is yo.
yo
huh én ezt a ma és az elmúlt években divatos látvány,animácio,szinészek nélküli,számitógép- háttér-előtt ugrálós mozit nem kedvelem.
Ebben a témában nekem az Ellenség a kapuknál tecc.
Imdb 7.5 vs 7.6 pont. :-)
megnéztem megint az 1993-as Sztálingrád című filmet...
Ahh, annál nincs jobb film és nem is lesz...
:D
vmiért ez a sorozat nekem sincs a kedvenceim között,soha nem volt meg a polcomon.
tudom,hogy classic,de nem kötött le.
Leszedtem egy ruszki filmet, Leviathan a címe. Nem érdekel az orosz filmművészet, de erről jókat írtak, kivi vagyok..
azt még vmikor 1995-1999 között kölcsönöztem tékából vhs-en,azóta már 1szer ujranéztem.
nézhető.
Sebaj, azzal vigasztalom magam biztos nem is jó film.
X polgártárs, ez kemény film, igaz sztori SZU talán legnagyobb sorozatgyilkosáról , miközben SZU-ban nem is létezik ilyen hivatalosan.
Holnap, márc.17 22:40 m2, Twin Peaks.
A legjobb, egyszerűen 25 év alatt semmi sem tudta felülmúlni.
Úgy nézem keddenkét fog menni, heti 1 epizód.
sajnos nincs,semmi.