Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bankszámlanyitás külföldön

aktualitás

#723381 potter03

még mindig senki?

BC botrány előtt már rosszul voltam ettől...

Re: Szingapúr

#720781 Bendeguz Előzmény: #720779

Ausztriában még pár évig titok marad és csak egy útlevél kell a számlanyitáshoz. Pl. Sparkasse online számlát évente 7€-ba került fenntartani.

Re: Szingapúr

#720779 potter03 Előzmény: #720004

na igen, közben inkább megyek Ázsiába. Ott csak nem keresik.

egyébként fura, hogy itt mindenki ennyire tuti biztos ebben kis magyar pudvás pocsolyánkban.

én egyáltalán nem vagyok nyugodt, látva ami itt megy...

Szingapúr

#714706 potter03

Amennyiben valakinek van gyakorlati tapasztalata ázsiai (elsősorban szingapúri) bankszámlanyitással kapcsolatban, kérem hogy keressen meg. Köszönöm!

Nekünk szlovákiában van.…

#456028 Ricsi

Nekünk szlovákiában van. Elmész olyan helyre, ahol MINDENKI beszéli a magyart, pl komarno, sturovo, és nyitsz egy számlát. Minden nemzetközi bank ott van, normális feltételekkel. Mindnek van europai szintű net bank rendszere. Ha még érdekel valami, szólj

NOK bankszámla/bankbetét

#456019 lagwagoner

Engem is érdekelne. Norvég bankszámlanyitást nézegettem (EU-zónán kívüli), de fél éven túli ott tartózkodás szükséges ehhez. Mi erre a megoldás? MO-i bank végez norvég bankbetét "forgalmazást", tehát a lényeg, hogy ne a magyar banknál legyen a forrás (ami elveszhet).

Re: bankszámla

#456015 Primo Előzmény: #456011

Ausztriában sok helyen van Magyar nyelvű ügyintéző a bankokban,tavaly óta megnőtt a forgalmuk.Nekünk Olaszban van számlánk,személyes ügyintézést,nyelvtudást igényel.

bankszámla

#456011 ikszf

Mi a tapasztalatotok bankszámlanyitással kapcsolatban Ausztriában és Svájcban?

Svájcban tudtok olyan bankot, ahol online lehet számlát nyitni?