A húgom egy vén 3.14csa, 40 lesz idén, de hozzád még így is túl fiatal.. :-)
A húgom egy vén 3.14csa, 40 lesz idén, de hozzád még így is túl fiatal.. :-)
úgyis olyan kiválóak a magyar "házasságok", és a hazai "családi élet".....vasárnap nem mehet vásárolni, de naponta 3 órát elbasshat az utazással, vagy verheti egy másik megyében 50 napon át a phaszát, miközben otthon a fene tudja mi történik....erre miért nem pofázik a kdnp, hogy ez családellenes?!
Írtam már régebben, szeretem. Tudja ő is. Lám most is megdícsértem, hogy látványosan javult a stílusa.
Ibiza sokak számára kiismerhetetlen.
Nem kell őt skatulyázni.
Meg kell szokni:)
Köszi Euroman a cikkgyűjteményt.
Most jöttem haza és itt egy csokorba kötve megtaláltam mindent, amit a simicskaüggyel kapcsolatban tudni kell:)
Simicska egy vesztes lesz ebben a harcban:(
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy pozítívan változol. Az egy hozzászólásra jutó tetvezés, férgezés, stb száma látványosan csökkent az utóbbi időszakban. Vagy kezded belátni, hogy a kedvenceid se különbek, vagy jó hatással vagyunk rád. Fene se tudja. :D
Bármelyiknek is köszönhető, az irány jó. :)
Érti ő a tréfát, csak nem mindig szereti. :)
Bírom mikor ő tanít illemre másokat. :)
Urak! A finom "savazás", kóstolgatás" még belefér, de komolyan lehetőleg senki ne sértse meg a másikat. Annyit nem ér az egész...
Évekig sikerült megőriznie a lényéből fakadó decens stílusát. Egyszer mindenkinél elszakad a cérna.
Szép lassan eléri a szintedet. :D
Elvesztette volna? Azért én erre nem bontanék pezsgőt. Vajon ki a fene nyerné meg?