nálam még semmi nem akadt ki
nálam még semmi nem akadt ki
Stop berakva. Most már a limiten sem csodálkoznék! Valamelyik nagy elkezdett shotot zárni! Mindent megvesz!
Ui: úgy emelkedik, h stop feljebb húzva!
jaja az már rutinból megy :D egyébként legalább rakhatsz rá már profitvédőt ;)
spade - Én is egyetértek, jön a pü rezsicsökkentés... :)
4220-on vissza szálltam....emlékszem még a régi szép időkre, amikor ilyenkor limittel emelkedett!!! Hátha....inkább ragadjak be, minthogy kimaradjak!!!! :D:D:D:D
Nem értem az otp örömöt, tulajdonképpen azt csinálta az otp-vel a kormány a bankszektorban mint simiccsel a reklám szektorban , jól aládurrantott Cs-nek. Felállít egy állami szuperbankot mkb-bb amit ráadásul az mnb irányít a rosszbankot leválasztva róla, nagy versenyelőnye lesz ráadásul az eu pályázatok pénzelését majd naná h hozzájuk irányítják jól. Meg még ha ez nem lenne biztos akkor az erstebe is beszáll ott is nagyobb %-a lesz mint az otp-ben. Sztem lézer Cs ellen keverte a lapokat mert a privatizálás során majd nyilnán mészároshoz vagy valakihez kerül a tulajdonrész. A problémának meg ott a sulyosbodó ukrán orosz helyzet (látjuk h a ricsi profitján mekkora eret vágott) amiben lehet h lesz látszat megegyezés szerdán de tuti h az csak időleges. Mert pár személy további kitiltását leszarja putymo. Sztem az amcsik tavasszal felfegyverzik az ukránokat, és az első harci sikerek után egyeznek majd meg putymóék kb őszre max most semmi okuk illetve majd hazudnak egyet. És ráadásul mi van a gk svájci devizahitelekkel ? Most nyugszanak a perek devizahiteles elszámolás miatt, de nyáron újra támadnak, olyan adukkal a kezükben h nagyon sok esetben olyan írta alá a hitelszerződést akinek nem volt erre teljes meghatalmazása. Ilyen esetek egyértelműen semmisek és ezeket elmeszelni nem kormány hanem bírósági kompetencia lesz. Szal az oti helyzete jó ha nem súlyosbodik. Nem azt mondom h nem mehet ide v. oda az ár, de struktúrálisan nagy a baj
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/orban_ujabb_nagy_trukkje_nesze_semmi_ft_.593318.html
nem hisznek a mesternek
szurkolok :)) teljesen bolond a papír
Érdekes lenne utána nézni, h mikor volt utoljára 2millás forgalom az első órában!
gyerekek a faktor úgy látszik újra régi fényében ragyog. 3 nap alatt megvan a 10%...
Takszövök, mkb, bb, erste. Szép lenne még további vásárlások a végén olyan lendületbe jönnének visszaállamosítanák a bankrendszert. :) Nekem ez a fogadalom tetszik 3 éven belül privatizálni, pont még a következő választás előtt. Gondolom ezt volt a legkönnyebb megfogadni. Nagy áldozat volt.
Euroman: egyik sem könnyű téma, ami biztató ezekben, hogy legalábbis szerintem egyiknél sem érdek a még nagyobb balhé. Se görögöknél, se ruszkiknál. Ez vmi kompromisszum felé kellene mutasson.
Az első órás forgalom több lesz mint egy heti szokott lenni! Asszem ezek főleg short zárások lesznek, annyira eszement az egész!
oroszokban nem lehet megbízni, Minszk I. megállapodást sem tartották be...görögök nem fogják befogni a szájukat, elmennek a falig
Minden bajnak vége! Minden jóra fordult, mindenki észhez tért. (és persze úgy is marad!) Mit nem értesz??? :-))
Amúgy nem könnyű eldönteni, ez most mi a fene...
Az kellene nagyon most, hogy holnap ezen az orosz ukrán , német stb csúcson valami megállapodásra jussanak. Görögökkel is lezárni a nyűglődésüket. Egy olyan időszak ahol megyünk és semmi para. :)
Májusig mehetnénk egy szépet, még amcsi kamatemelés para előtt. A szokásos 5k -t említem ismét. :)
Nem egy nagy történet lenne ha elérnénk, egy kicsit régiónkat vennék mint lemaradó piacot, csökkenő forradalmi lelkesedés mellett, hát nagyon szerény az 5 k. Ha meg a volna történet egyelőre, de vsz van esélye.