ha valaki pofátlan szemtelen agresszív antiszemita és fasiszta.. és történetesen éppen zsidó akkor bizony a kisebbsége rovására is teszi azt amit tesz..
itt is megvan a 80/20-as szabály a 80% lehet normális ha a 20% szemtelen és pofátlan..
a zsidók sem szeretik ezeket a cionistákat.
divat lett a nyugati jóléti országokban a világért tenni akarás..mentsük meg a bálnákat a fókákat ez lejátszott.. utána jött a tegyünk a földért..zöld mozgalmak.. most jön a lelkiismeret.mit tettünk a szegény zsidókkal lózung.. ezzel szemben nincs a mit tesznek ők lózung..
Emberek szeretik az ilyet.. megnyugszik a lekiismeretük..tettek a világ jobbításáért..miközben semmi ilyen..
Egyszerű kitenni eszetlenül egy én vagyok karesz matricát vagy jelvényt..oszt erre az évre le van tudva.
Én nem vagyok csárli...mert annyit várok el másoktól mint amennyit magamtól elvárok..tiszteletben tartom mások szokásait törvényet..elvárom, hogy mások is ezt tegyék..ha valaki itt él akkor itt tartsa be a társadalmi szokásokat.
ember-magyar- és jöhet a kisebbséged..ez a sorrend..
Én alapból szabadságpárti vagyok..a petőfis liberalizmus híve..szabadság szerelem..konzervatív értékrenddel..tartom szokásaim ismerem a múltam..szeretem hazámat és a nemzetemet..nem fogadom el a konzervazív uram-bátyámozását vagy a születéssel szerzett rangokat többletjogokat. Egy társadalomban vannak kötelezettségek és az ezekkel szerzhető jogok.
A liberalizmus alapból azt jelenti mindenki egyenlő..mindenkinek azonos jogai vannak..de egy magasfokú szabadság csak stabil értékrenddel rendelkező polgárokkal képzelhető el...magas a szabadságfokom de nem korlátozhatom mások szabadságát.
Ma a liberalizmus a szabadosság a mindent lehet amit nem tiltanak vagy amit az ügyvéd ki tud dumálni..kisajátították a liberalizmust..rátelepedtek..cionista, anarchista és deviáns egyedek gyüjtőhelye lett.
Biciglisek akarják megmondani mikor legyen autómentes nap..lezárják Budapest ütőerét az utakat..a kőrutakat átmetszik a sugárutak..ha Andrássyt lezárod megbénul a forgalom..
Budapesten 3-4 millió ember él mozog..vannak születés és névnapok..születnek és halnak meg emberek..jönnek bevásárolni..hozzák a cuccot a vidéki egyetemistáknak..kell neki albérletet szerezni..stb stb..milyen jogon korlátozhatja bárki mások jogait..
Mennek a szelfik..emelgetik a bringákat..miközben a mellékutakon dugók vannak és levegőt nem lehet venni..a hétköznapokban meg összekarcolt autók..kivilágítatlan biciglik..piroslámpán járdán száguldozó bringások..(miközben ott a kerékpárút)
Félpályás útlezárás...milyen jogon..
Rendőri biztosítás mellett visít a barom a diktatúráról..megtámadják a híradósokat miközben azok tudósítanak..
Szabadon lehet tiltakozni úgy, hogy másokat ne korlátozzunk jogaiban..ott a hősök tere lehet hordókra felállni és mondani..kimegy a sajtó..meg a szinpatizáns tömeg...
Megnézném a nagy liberális nyújorkban mi lenne ha spontán lezárnának egy sugárutat..