Regisztráció Elfelejtett jelszó

Befektetési alapok

Re: nincs cím

#719660 Boby. Előzmény: #719654

Eltűnt alóla az alapkamat.Sajnos tényleg nem teljesít jól, de azért még nem írom le teljesen.

#719654 Turkoglu Előzmény: #719647

A VM az aminél már kb 2 éve azt látom mintha egy amatőr természetbúvár vette volna át a kezelését...

A legjobb az a duma, hog…

#719647 TrendMan

A legjobb az a duma, hogy az emberek ott hibáznak, hogy nem tartják hosszútávon a Bef jegyeket. hanem az első komolyabb megingás után eladják.

Ezt egy a befektetési szokásokról szóló elemzésben olvastam.

Most van lehetőségem tesztelni ezt a megközelitést a Föld Kincseiben.

#719643 Janicroft Előzmény: #719635

A Suprámat én is bővítettem 50%-kal, így összességében még mindig mínuszban vagyok, de néhány éves (1-2) távon szép lesz ez megint.

Én most mindkét problémá…

#719635 TrendMan

Én most mindkét problémás instrumentummal rendelkezem.

Föld Kincsei az decemberi bukta után most -16 %-ról - 6-ra szépitett

Ezért gondolom, hogy longolják az olajat.

A Suprába is beálltam a nagy bukta után, most +3,66 %.

Egyenlőre tartom, sokkal jobb ötletem nincs.

Zsiday hol kezel?

:-)

#719621 Kiss Zoltán Előzmény: #719616

Nem most nyugi van,várok egy kis esésre,azért a grafikon alapján nagyjából kikövetkeztettem,hogy főként olaj lehet benne.

#719616 Boby. Előzmény: #719612

Csak óvatosan a vételekkel! Olaj, 2-3nap alatt közel +20%-ban van.Szeretném azt hinni, hogy örökké így marad...,de nem fog.Ha kitart ez az iram, akkor ma vagy holnap realizálok.

#719604 Boby. Előzmény: #719600

"Melyik alapban tevékenykedik szerinted most igazán tehetséges árukezelő?"

Én nem ismerek ilyet.Zsidaynak mondjuk voltak jó dobásai pl. most olajban, vagy régebben ha jól emléxem aranyban is, de őt nem sorolnám az árupiaci befektetők közé.

"(Én azt nézem, hogy olyan rendszeresen van, hogy egy alap egyszer csak bukik 15 %-ot, de olyan hogy egyszercsak nyer ennyit sosincs.

(Szuper jövőkép.)

Vagy tévedek? "

Ez csak azt mutatja, hogy a tőzsdén nincs tuti recept. Aki mást mond az komolytalan.Nincsenek csodaszerek!Sem a robotok, sem a rajzeszközök nem azok.

#719600 TrendMan Előzmény: #719599

https://www.otpbank.hu/OTP_ALAPKEZELO/download/Hirlevel_OTP_Fold_Kincsei_201412_mail.pdf

Úgy látom a januári hírekre még várni kell.

Lehet szépíteni akarnak, ami a bukós december után ráférne (meg rám is).

Melyik alapban tevékenykedik szerinted most igazán tehetséges árukezelő?

(Én azt nézem, hogy olyan rendszeresen van, hogy egy alap egyszer csak bukik 15 %-ot, de olyan hogy egyszercsak nyer ennyit sosincs.

(Szuper jövőkép.)

Vagy tévedek?

#719597 Boby. Előzmény: #719579

Válaszoltam egy hosszút, de elszállt az éterbe. Úgyhogy kivonatolva. A gyakorlatban ez egy abszszolút hozamú alap, ami az árupiacokon tevékenykedik.A hangsúly az abszolút hozamon van. Tehát a siker az alapkezelő tehetségén áll vagy bukik. Az alap visszatekintő hozamai arról árulkodnak, hogy az alapot irányító alpkezelő nem túl sikeres így számomra ez az alap felejtős. Nem azért mert nem lehet vele nyerni, hanem mert lutri, ha meg lutri, akkor sorsjegyre is költhetem a pénzem.

#719594 Kiss Zoltán Előzmény: #719581

Bamoszt szoktam nézegetni,de azt nem tudtam,hogy hírlevelekben esetleg ezekkel is foglalkoznak,úgyhogy köszönöm!

#719581 TrendMan Előzmény: #719579

Havonta változhat a befektetési politika.

A bamosz.hu oldalon rá tudsz keresni a havi hirlevélre (minden bef alapnak van ilyen, ha jól tudom) vagy akár az OTP oldalán.

Most talán olaj és arany longban vannak.

#719579 Kiss Zoltán Előzmény: #719574

Azt szeretném megkérdezni,hogy az OTP Föld Kincsei Alapot(A,B) milyen nyersanyagok alkotják?Látom te jól ismered ezeket alapokat!

#719573 Boby. Előzmény: #718665

"Az alap természetesen továbbra is marad, nem adom el, sőt bennem is felmerült a többlépcsős bővítés lehetősége, persze nem vakon, a visszanyerést mohón hajszolva."

A bővítés megtörtént. Ha a Svájci Nemzeti Banknak jó az 1.05-1.10-e ár, akkor jó lesz tán nekem is. Közben meg úgy tűnik olaj fordulgat. Jó-jó, tudom hogy ez még csak a shortosok zárása.