Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hóhelyzet

Ha bejönnek az előrejelz…

#719568 Kiss Zoltán

Ha bejönnek az előrejelzések 62,5 cm-es hóréteg várható Kőszegen hétvégéig!:(

Re: nincs cím

#719533 joepappa Előzmény: #719358

jelentem szikrázó napsütés volt,hóbordás út csak tapolca és szigliget között volt. berúgtunk. :)

#719518 KawaBazsy Előzmény: #719513

Városban nem zavar a 40, lakott területen kívül is csak akkor, ha sokan jönnek szembe, ill. sokan mennek ennyivel kígyóban, s nem tudok előzni. Van olyan, h ez a biztonságos sebesség, de az a kis vizes latyak nem az volt.

#719513 Euroman Előzmény: #719457

az nekem nem jött le, hogy mindez lakott területen kívül történt. ott tényleg kevés a 40 km/h, bár ahhoz képest, hogy lovaskocsival, meg kivilágítatlan kerékpárossal is találkozhatsz ott, nem ez a legnyagobb gáz. tegnap is láttam barmot biciklizni, meg robogózni itt sopronban, mind a kettő a pofáraesés határán haladt a lidl parkolóban....ugyanis a havat valószínűleg pénteken eltolták, viszont éjjel hártyaszerű tükörjég alakult ki a parkoló nagyrészén....na ezen biciklizni, meg robogózni az igazi majomság....a phasz robogós mindkét lábát lerakta, csúsztatta a földön, és úgy nyomta neki a gázt, miközben kipörgött a hajtott kereke....a phasz még kanyarodott is, mellete meg próbáltak a kocsik leparkolni...ha elesik, garantáltan berepül ő vagy a motorja valamelyik kocsi alá

#719480 prfecó Előzmény: #719479

Ja Zakopánében nincs sózás , utszórás .Mindenhol van havas út ,figyelmes vezetés. Autópályák , főutak gyönyörűen karbantartva( nincs hó lehet menni a megengedetttel + 8,5 a traffi miatt.)

#719479 prfecó Előzmény: #719457

Nevetséges Budapesten a közútkezelő három centi hóesés miatt vészjelzést ad ki. Mi lenne itt egy tisztességes téli időjárás mellett?

Tél van , havazásnak kellene lenni már decembertől. Az autósok egy része meg ott is 30-40 km-rel döcögnek , ahol nyílegyenes az út igaz vizes, de ez talán természetes csapadék mellett.

Eplénybe mentem- adokSoós Csabának egy kis zsebpénzt - ahol ennyi koca autóvezetővel még soha nem találkoztam. Talán előbb érnék fel a Kasprowyra :))

#719457 KawaBazsy Előzmény: #719445

Szerintem meg az is majom, aki - ahogy írod - gyorshajt és balesetezik, de az is, aki egy nyílegyenes, nedves úton, lakott területen kívül 40-el hajt.. van azért középút is.

#719455 Kiss Zoltán Előzmény: #719445

Sat 24.com már két napja jelzi,hogy a nyugati határszélen szerdán és csütörtökön akár 30-40 cm-es hó is lehet, 70-80 km/h-ás széllökések mellett!

#719445 Euroman Előzmény: #719388

inkább 40-el, mint "vagányan" az árokba, vagy a halálba. én is lassan megyek, mert egyrészt 8,5 éves téligumim, és bár csak 10 ekm van benne, és a profilja jó, már biztosan nem az igazi. másrészt évek óta évi 3-3,5 ekm-t megyek csak, tehát gyakorlatom sem nagyon van. Ennek ellenére azt hiszem nekem és a nálam rosszabb söfőröknek is van joga az utat használni. Akinek nem tetszik leelőz, aztán rohanhat. Magamat is féltem, a kocsimat is, és másnak se akarok kárt okozni, na meg a károkozással járó hercehurca se hiányzik. Én nem gondolnám, hogy aki óvatos az majom, inkább az a majom, aki túlértékeli a képességeit, és ezzel balesetet okoz.

Itt tegnap este esett (K…

#719388 KawaBazsy

Itt tegnap este esett (K-i agglomeráció), ma reggel minden majom 40-el autózott kis latyak miatt, viszont azóta csak eső van, el is olvadt.

#719358 joepappa Előzmény: #719357

valaki badacsony környékéről, hogy hogy áll a hóhelyzet tud-e nyilakoni esetleg-e?

mennék inni arafelé holnap. :)

esett már vagy 10 cm ebb…

#719357 Euroman

esett már vagy 10 cm ebből a vizes, ragadós xar-ból nálunk.....+2,9 fok van és havazik....olyan is az állaga

Ferenc86! Felétek milye…

#706769 Razamanaz

Ferenc86!

Felétek milyen az idő?Gyerekek mentek kirándulni,csak azért kérdezem.