Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: Ajánlat

#717984 Sumér harcos Előzmény: #717969

jelenleg egy elég jól felépitett ,és komoly stratégiával rendelkező 45-50éves múlttal rendelkező klubban focizom,a többit az elmúlt 1évben leépitettem.....teremről van szó...télen-nyáron,külföldi testvér-cserecsapat,tagdij,vacsoracsata van stb.

összehozott a sors egy nagyon komoly kapussal,77éves!!!vetődik teremben,vmi nagyon komoly,annak idején NB-s kapus volt,

a legbüszkébb arra ,hogy edzett 1ütt Grosics Gyulával élete folyamán.

behidalok neki......könnyebb gólt lőni egy 20éves kapusnak a nagycsapatból:)

de milyen magyarázkodást levág,miután bekap 1et,felkellene venni....akkora probléma számára....:)

tegnap este lőttem neki 1et,meg egy kapufát:)

nem tudom 77évesen focizom-e még???

csak a kapusokról jutott eszembe.

#717978 Amatoregy Előzmény: #717907

Nézd, ahogy gondolod. De engedd meg, hogy amire emlékszem az összefoglaljam.

- 2 éve keresel munkát

- több diplomád van

- beszélsz németül

- német határ mellett laksz

- van gyakorlatod, megfontolt nem csapongó tipus vagy

Ha jól emlékszem, minimális interjúra hívtak be (ergo, nem a fizetési igényen bukott el).

Ahogy csinálnám:

Önéletrajz:

- szigorúan a tények, max másfél oldal

- tapasztalatok, képességek, eredmények: olyat irnék bele, ami a kiiráshoz kapcsolható (elvárásokhoz hozzárendelhető).

Motivációs levél:

- nem arról szól, hogy te ott akarsz dolgozni. Az önéletrajz magyarázata, kiegészítése és bővebb kifejtése.

Ügyelni kell arra, hogy minden olyan dologra találj a múltadból (akkor is ha nem volt, nem tudják le ellenőrizni - nagy zöld fürdőkádunk van, ugye ismered...) ami az elvárásokban szerepel. Sorrend ne egyezzen, de legyen köztük átmenet. Ami tapasztalatod van és nem feltétlenül kell, azt csak mellékesen említsd meg.

Ha van olyan képzettséged, ami nem kell, azt hagyd ki.

#717977 Euroman Előzmény: #717972

jah agysebész....van köztük olyan, akit státuszba se lehetne venni, mert feltétel a diploma, annak a phasznak meg nincs....

#717972 banyaiz Előzmény: #717969

Jó kapus vagy akkor a védelmi minisztériumban a helyed.

Jó csatár akkor külügyes.

Matgab:

jó jó de hát azért ez mégis csak egy külügyminisztérium. Ugyan nem tudom kikkel focizik Szijjártó lehet mindegyik civilben agysebész és atomkutató, vagy külpolitikai szakértő.

Mondjuk az is igaz ehhez amit külpolitika címén bemutatunk olyan hű de nagyon nem lehet hibázni a kiválasztásnál, ezt a színvonalat vszínű hozza.

#717970 matgab Előzmény: #717969

kapusra is szükség van, látod a Bajnai haverod is az akart lenni a kormányban! :-)

Mondjuk van bennük egy kis szadó-mazo perverzió az biztos... :-)

#717969 Euroman Előzmény: #717967

én világ életemben csak kapus voltam, mert jól kitöltöttem a kapu :) na abból milyen következtetést vonsz le....mondjuk a szemedet is kivédem....egyszer a kisujjam is eltört, mert a csatár rúgni akarta a felpattanó labdát, én meg elkaptam a labdát....csak sajnos a labdával együtt a kezemet is megrúgta.. de gól nem lett!! :) és 1x gólt is rúgtam egyik kapuból a másikba, de nem adták meg, mert mezőnyjátékos nem érintette a labdát....1x meg kidurrantottam a labdát, mert kirúgásom után egy farönknek repült a laszti, az meg kidurrantotta....képzelheted milyen erővel rúgtam ki:))

#717967 matgab Előzmény: #717966

mondjuk az is igaz, hogy ha felveszek embert magamhoz, akkor én is legszívesebben azt mondanám, hogy itt egy focicsapat állj be játszani.

15 perc többet ér, mint a 3 hónap próbaidő, mert a foci alatt kijön minden ember valós személyisége, látod mennyire csapatjátékos, kit hibáztat és hogyan oldja meg a stresszhelyzeteket, mennyire bízhatsz benne, mennyire látja át a pályát, hogy viselkedik az ellenféllel, a bíróval, a csapattársakkal, mennyire alibizik, vagy éppen teszi oda magát, mennyire gyors, ügyes.

Szóval nekem ez egy régi teóriám, lehet, hogy Szíjjártó is így dönt...

#717966 banyaiz Előzmény: #717964

Unortodox felvételi szempontok. Lehet Szijjártó hosszas elemzés után rájött akik futsaloznak azok egyben tehetséges külügyesek halmazában is benne vannak, de legtehetségesebbek halmazában azok akik vele futsaloznak. :)

#717964 Euroman Előzmény: #717962

a tesco takarítóhoz "C" típusú nemzetbiztonsági átvilágítás kelll, bezzeg a külügybe elég, ha phaszgyártó futsal csapattársa vagy, és máris bármi lehetsz....

#717962 banyaiz Előzmény: #717911

Áltudományos témának érzem ezt a nagy hűhót amit kerítenek egy egy munkahely körül.

Pl keresnek embert a Microsoft vezérigazgatói székébe akkor értem a nagy tudományoskodást.

De egy mezei munkavállalónál ?

Adott egy polgár van egy önéletrajza . Behívják elbeszélgetni és eldöntik megfelel nem felel meg. Próbaidő alatt, vagy hosszabb távon kiderül jól döntöttek e.

Egy nemzetbiztonsági átvilágítás kell lassan egy tesco árufeltöltéshez amilyen irányban megy a dolog. :)

Grafológus , pszichológus, motivációs levél , több forduló stb a pozíció pedig amit be kellene tölteni az egy teljesen átlagos semmi nagy képességet nem igénylő feladat. Viccesnek tartom én is.

#717960 KawaBazsy Előzmény: #717949

Vödröt rá, lehajoltatod, a hátára meg teszel egy újságot, közben nézegeted.. tehetsz mellé egy sört is.. :-)

Én gebe vagyok, nem gond a ráfekvés. Persze szintén gebe csajra kell.. :-)

#717954 Turkoglu Előzmény: #717949

Látod ez a történet mehet a motivációs levélbe ebből is látják, hogy te mindent megteszel a cégért... :-)

#717949 Euroman Előzmény: #717945

jah:) csak az én súlyomnak nem biztos, hogy minden csaj örülne, ha hátulról ráfeküdnék. na mindegy is, mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó...97-ben velem fordult elő, hogy móváron egy közüzemi cégnél a tárgyaló nő ránk zárta az ajtót belülről..eleve csak ketten voltunk egy nagy konferencia teremben..magas, csúf arcú, nagy műszempillás.....hát a cége összes cuccát tőlünk rendelte utána, de akkor kínos volt, mert a kocsimban lent ült az akkori barátnőm....

#717936 Ibiza Előzmény: #717932

:) szerintem előny lenne..12 órát bírom nyomatni..és szeretem a korosabb hölgyeket..ha hölgy a HR-es akkor bejöhet.

Néha tárgyaltaltam igazgató hölgyekkel..alapból semleges a beállitottságom ilyenkor..persze udvarias és tisztelettudó vagyok..de a nőkre partnerként semleges szexualitással tekintettem..úgy is beszéltem..de 1-1 esetben bejött ha némi sexuális kisugárzást nyomtam a hölgynek..de ezt csak akkor ha valóban úgy éreztem. Alapból látszik egy nőn szeret nő lenni vagy emancipált..

szerintem neked is bejöhetne egy nagyon finom jelzés a HR-es csajszi felé..akár kamuzhatsz is..:)

Én nem szeretem a kutyapóz kifejezést..mert alapból buta..tigris elefánt is így csinálja..meg a természetben minden lény..degradálja a szeretkezést..

#717935 matgab Előzmény: #717932

hát mindenesetre sokkal lelkesebb a stílusa, mint az előzőnek! :-)

Lehet, hogy a megfelelő foglalkozást kellene először kiválasszad! :-)