Regisztráció Elfelejtett jelszó

SHOP

azt nézem hogy az alexan…

#714912 Koffein

azt nézem hogy az alexandrán egyre kevesebb könyv található... elég nagy gázban lehetnek...

shopline nyer az alexandra kárára, csak a papír árfolyamán és likviditásán nem látszódik... :)

a shoplinenál is elkezdő…

#713512 Koffein

a shoplinenál is elkezdődött a karácsonyi hajrá...

Re: nincs cím

#701060 Lebleuf Előzmény: #701042

Sokat akart a szarka? Pár hónapja talán, hallgattam egy vele készült riportot, ott Csányit emlegette, mint gonosztevőt, aki meg akarja szerezni tőle, azaz ki akarja forgatni belőle, mármint Alexandrából.

Mindenki abba önti a zséjét, amibe akarja, engem mégis meglep, hogy a hazai foci feneketlen kútját választotta. (választotta?)

Egyelőre pont úgy alakul…

#694087 cédrus

Egyelőre pont úgy alakulnak a dolgok, ahogy vártam....csodás lehetőség volt ez a kisbefektetőknek, tényleg. Azért nem vett egyik se egy darabot se.

#693843 Koffein Előzmény: #693823

az a baj, hogy szarnak a kisbefektetőkre... írtam emailt, hogy terveznek-e szintet lépni, oszt _asznak válaszolni...

#693823 walex Előzmény: #693814

T-ben ez "halálra van ítélve".

Még illikvidebb, mint valaha.

Amíg ebben a kategóriában van, csodára én se számítanék. Át kéne kerülni a Standard kategóriába

no most vettem észre, ho…

#693814 Koffein

no most vettem észre, hogy a remegőkezűek elkezdték bedobálni a lapokat...

Re: A Shopline-webáruház Nyrt. rendkívüli közgyűlésen döntött a társaság névváltoztatásáról, és megválasztotta az új igazgatóság

#692396 Koffein Előzmény: #692394

sajnos, az alexandra egy ideje leáldozóban van... ha nem sikerül megújulnia, akkor lassan lakat, vagy egyesülés útján megmenekülhet...