van még belőle nekem is.
van még belőle nekem is.
Hitelminősítők tovább fenyitenek. Én meg tartom az alapot, worst case bővítem
adtam el ma az alapokból.
erre látom ám....uj költségek vannak,utoljára november végén adtam el alapot,
azon a kivonaton még ilyen tételek nem szerepeltek....
most levontak kamatadót(elég jelentőset)ez novemberben,mint tétel még nem szerepelt,
és szerepel még egy levont EHO megnevezés is,tételként....eddig ez sem volt.
+jutalék levonva.
kurta jol nem háritottak az ügyfelekre semmit.
csak azt nem értem miért nem jan1-től van ez,nem ugy volt?
igy azért elég necces lesz majd kis mozgásoknál alapkkal foglalkozni,sőt szinte kell majd a francnak.
Olyan alkoholos befolyásoltsági szint elérése, amikor végül beülsz a lábaid közé.
" Nekem ebbol fel sem merulne"
Egy jó befektető arról ismerszik meg, hogy olyan dolgokat is észrevesz, amit mások nem!:)
"ide a papa zsebebe" --> Nekem ebbol fel sem merulne hogy nem pasi. :)
azt hittem, pasi vagy :O
Läbak közé ültetés? Na ilyen fogalmazäsät sem hallottam még :)
en is köztük vagyok mär :)
De én toväbbi esést várok: 1-2 éves sávos vételre készültem fel
" kivont pénz hova megy "
Ide, a papa zsebébe, ni!:) Mára léptem, egy erős éjszaka vár rám és az nem a tőzsdéről fog szólni, többen be akarnak ültetni a lábaim közé...., nagyon észnél kell legyek majd itt is.
Ez azért még nem elég erős indoknak. Nincs hova tenni a lét. Azt kell kitalálni oroszoktól kivont pénz hova megy
Én nyugaton se számítok nagy esésre
Senki nem látja a jövőt, de én az rts-ben egy 3-4 hónapos emelkedést várnék, persze csak a kb. 4 éve tartó eső trendjén belül,és szerintem a rubel erősödésnek is van tere a brutál túladottságából. Részemről a képet árnyalja, hogy nyugatról és usa-ból nagy esőket várok.
egyelőre nem merek számokba bocsátkozni...mivel nincs lezárva még semmi...
egyeztetek a többi támasztóval,Herceggel,Boby-val,hogy ők mit látnak bele:))
Tenyleg emelkedett egy keveset, RUSL keddi aljatol 110%-al van feljebb. Jelkepes osszeggel sem rossz.
akkor ez elméletileg RTS long.......de van egy olyan is, hogy hirre adni kell.:)
köszönöm
Ma jött a kínai hír a támogatásról