Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: ennyi....

#716948 Sumér harcos Előzmény: #716886

hogy-hogy kidobni,miért vmi rosszat irtam?:)

nem értem...ilyesmiről én nem irtam...sőt nem volt afférom itt senkivel..

#716943 Euroman Előzmény: #716921

tudom, hogy van ilyen. Nem foglalkozom velük, mert amíg volt pénzem, addig sem érdekelt ilyesmi. Inkább magamra költöttem, vagy, megtakarítottam. Engem leginkább csak a saját problémám érdekel, mert az sem tudom megoldani. De ha nő lennék, sem folyamodnék ilyenhez. Ahogy nem ölök, nem rabolok és lopk, ugyanúgy öregebb nőkkel sem hetyegek azért, hogy pénzem legyen.

#716941 Euroman Előzmény: #716923

annak idején cobol nyelv programozást tanultunk, de a kutya sem értette a tankörben. 1984-1989 jártam műegyetemre, akkor commodore 64 és atari ment....ezeket a programokat nem ismerem, microsoft office programokon kívül mást nem használtam. sap-t tanítottak még nekem, de azt 5 év alatt sem értettem meg. Ez konkrétan azt jelenti, hogy bányamérnöki diplomám van, az meg ehhez tökre nem jó. Sőt tulajdonképpen ma Magyarországon konkrétan semmire nem jó, csak olyan álláshoz, ahol műszaki felsőfokú végzettséget kérnek. Ezért is jártam ki a közgázt.

#716923 KawaBazsy Előzmény: #716901

Nehézipar? AZ mit takar, mit tanítottak?

Akkor a tervező progikat sem ismered (Solidworks, Archicad, stb)

#716921 KawaBazsy Előzmény: #716902

Ezek a csajok, akiket a haverom szponzorál, kifejezetten lóvés pasira utaznak, aki majd finanszírozza őket.. e nem hinnéd, h mennyi ilyen van.

#716902 Euroman Előzmény: #716896

szvsz ha egy nő nem tetszik valakinek, meg nem szerelmes belé, akkor minek jár vele, minek udvarol neki? ez számomra nem érthető. 1 éjszakás nőből nem lehet megélni, bár nekem olyan se nagyon volt. a kurvának meg evidens, hogy fizetsz, hisz abból él. valakivel csak úgy együtt lenni, az nekem nem megy, sőt magamat megjátszani sem tudom. ilyen vajnatimeaszerű megélhetési feleség státusz nekem nagyon nem menne.

#716901 Euroman Előzmény: #716896

Úgy gondolom nincs. Szakmunkás végzettségem nincs, mert gimnáziumba jártam. Utána nehézipari mérnöki diplomát és közgazdász diplomát szereztem. Fizikai munkát csak az egytemi szakmai gyakorlatokon, illetve itthon a ház körül végeztem, pénzért csak irodai munkakört töltöttem be.

#716896 KawaBazsy Előzmény: #716890

Oké, bár sztem a szerelem a költőknek való.. :-)

Fémmegmunkálás tárgykörben, tervezésben van vmilyen piacképes tudásod vagy tapasztalatod?

#716890 Euroman Előzmény: #716883

én így jártam...60-80 ezer Ft-ból alig tudtak megérni, kajától kezdve a ruháig, nyralásig sokmindenbe beszálltam. szerettük egymást, nem éreztem gondnak. jólszituált nőm sosem volt sajnos.

#716886 KawaBazsy Előzmény: #716876

Ha már itt vagy, Euroman nem szokott kidobni.. Bár Ibizát nemrég jól kimoderálta.. :-)

Veszünk egy H Asztma kombi dízelt céges kocsinak, km van benne rendesen, de jó állapotú, hosszútávon használt. Az 1.9 Jtd motor 150 lóval s 6-os váltóval már lehet, h az a kategória lesz, amit nem utálok annyira. :-)

#716883 KawaBazsy Előzmény: #716831

Olyan még nem fordult elő, h bármely bnőm "vitte a pénzt", én nem szponzorálok senkit. Oké, h van olyan kapcsolat, tehát pl a 47 éves, alacsony, dagadt haverom is megfizeti a fiatal bnőket, de ott vmit vmiért.

Kezd egész jól menni a cég, majd gondolkodom rajta, h mibe tudnálak befogni.. van itt sokféle gép, most pl az emberem a palástköszörűvel szív.. :-)

#716876 Sumér harcos Előzmény: #716819

amiről én beszéltem az nem falu természetesen,7800lakosú,1993 óta város.

de....egy büdös nagy falu és én mindig mindenhol igy hivom:)

nem lélekszám függő teljesen ha jól tudom,a városvezetés kezdeményezi -ha igényt tart rá.....ennek igazi kultusza 1989-1995 között volt,boldog-boldogtalan város lett.

a gengszterváltás idején itt jobbnak gondolták,több pénzt jelentett,mint egy nagyközség....de ma már ez sincs igy szerintem......igazából 7000fővel tök mind1,hogy falu vagy város......

ráadásul a legtöbb település mindentől függetlenül nem tudja kinőni magát a város státusz hatására sem.

#716875 Euroman Előzmény: #716874

1993-tól 2002-ig folyamatosan nőtt a bérem, 2002-ben már br. 480.000 volt. aztán kaptam egy új főnököt, aki 9 évig egyetlen fillérrel nem emelte a béremet, majd a kirúgásom előtti utolsó évben kétlépcsőben összesen 30 %-kal csökkentette a béremet. Mikor ezt szóvátettem, akkor azt mondta, ha nem írom alá, akkor ki vagyok rúgva. a kevesebb is jobb a semminél, így mindig aláírtam. harmadik alkalommal 100%-kal csökkentette, azaz kirúgott.

#716874 Euroman Előzmény: #716870

eladom a doktori címem nektek. nekem úgysem kell, mert ha nem írom be az önéletrajzba, akkor sem vesznek fel, ha meg beírom, akkor sem. Próbáltam már mindkettőt, de az eredmény ugyanaz, zérus. 29 éves koromra lett 3 diplomám és doktorátusom, volt egy átlagosan megfizetett állásom. 49 évesen meg már 2 éve nem kellek a kutyának sem.

#716870 KawaBazsy Előzmény: #716831

Én nettot írtam.. :-) Amúgy focistafeleségnek készülök én is, csakhát a gyerekprojekt.. Azért már letoltam, h bár gyógyszeriparban dolgozik gyógyszerészek közt, de nem doktor (vegyész), pedig szeretnék drné lenni.. :-DD