nem attól város te..csatornázottság vízvezeték meg tán szálloda is kell.
nem attól város te..csatornázottság vízvezeték meg tán szálloda is kell.
szerencsés vagy....nekem amikor volt barátnőm, az is inkább csak vitte a pénzt, mert egyik sem keresett br 150-nél többet....jelen helyzetemben jó lenne egy jól kereső nő, aki mellett lehetnék "focistafeleség"...mosni, takarítani, házi munkát úgyis szeretem, időm rengeteg van, pénzem viszont egyre kevesebb
Anya havi fél millát keres, úgyhogy csak dolgozzon! :-)
Amúgy sztem egyet vállalok be ebben a korban, s lány legyen lehetőleg. Lassan össze is kell költöznünk, még sose csináltam ilyet, nem is szólva a többi dologról.. született agglegény vagyok. :-)
3 ig ne álljatok meg, akkor anyának egy darabig nem kell dolgoznia :)
jó gyártást! :) gyerekülés nincs, mert nincs gyerekem. 4 alufelnire szerelt téigumi, thule tetőcsomagtartó, sítartó, hólánc, szörftartó van.
Ja, a gyereket is még csak most gyártanánk le, úgyhogy sokára kell még.. :-)
vigyázok:) ha így megy tovább, még a végén eredeti alkatrészekkel lesz OT rendszámos:)) jan.1-én lesz 8,5 éves és 25.200 km van benne. nekem lehet akármilyen olcsó a benzin, munkanélküliként nem futja évi kb 8-10 tank benzinnél többre...és ahová felvettek volna ott is olyan aprópénzt kínáltak, hogy 1993-ban pályakezdő friss diplomásként többet kerestem. ha ügynöki munkát kapnék, azt is csak céges autóval vállalnám, a sajátomat ilyen hülyeségre nem teszem tönkre. Ha eladó lesz szólok, Te fiatalabb vagy nálam, ki tudod várni:)
7ezres falu??? Encs is kisváros....Alsózsolca 5700-zal is város...
Fetöszentmiklós helyi központ itt a közelben, 3870 fövel város!
Ilyen világot élünk.
Én is egy 7ezres faluban lakom és el tudom képzelni, hogy a csilli-villi eu-s pénzekből felújított általános iskolába fényképes takarítónői állást hirdetnek.
Bár, pár tanár még úgy sem néz ki, mint amire egy takarítónő esetén gondolunk.
Továbbra is légy megnyerő, s vigyázz arra a Golfra, asszonynak már mondtam, h arra pályázom családi kocsinak.. :-)
ezt a fényképet én sem értem.....nem is szívesen küldök, mert nem vagyok fotogén....nyaralási képeken is legritkább esetben állok a képre, selfie-t még soha nem csináltam. A képen egy kopaszodó, enyhén túlsúlyos , 49 éves férfit láthatnak, nem egy modellt...viszont naponta mosdok, hajat is mindennap mosok, minden nap megborotválkozom, nincs tetkom, piercingem, naponta 4x mosok fogat, és normálisan vagyok felöltözve....ha behívnak, ezt láthatják, mit akarnak egy képtől??? nem a külsőmmel akarok pénzt keresni, viszont a megjelenésem, modorom megnyerő, de ez egy képről nem derül ki.
a legjobb hirdetések amiket mostanában olvastam:
takaritónő állást hirdettek egy 7000es faluban,egy ált iskolában....fényképes önéletrajz,állásinterju.
traktorost kerestek egy borászathoz,fényképes önéletrajz-állásinterju.
ejjj milyen egy pöcsöm világ lett itt 20év alatt.
25éve pl. igaz akkor ugy kellett vadászni egy yo pincért....de vki jelentkezett-megnézte az ember,1-2nap mulva de. 10kor már kezdett is és kész.
ma meg .....nagy picccsssa keritve a semminek.
éppen a múlt héten Eisenstadtba nem vettek fel, irodai kisegítőnek sem. Szövegeket kellett volna gépelni, táblázatokat kitölteni, fénymásolni (Bürohilfskraft). Havi br. 1550 Euro, nekem jó lett volna, mert közel is van, és itthon sem kerestem többet, tehát ennyi nekem elég lett volna. Megköszönték a jelentkezést, de be se hívtak interjúra. Ha komolyabb állást pályázok, választ sem kapok. Már tényleg nem tudom mi lesz az, amire felvesznek (közmunkán kívül).
én már annyi tesztet töltöttem ki, hogy meg sem tudom számlálni....egészen egyszerű állásokhoz is, főként az idei évben. soha nem szóltam semmit, megcsináltam , beadtam. Volt ahol 2 fordulót is túléltem, de állásom nem lett. Ma 14 órakor lesz 2 éve, hogy kirúgtak.
ezek az állásinterjus meghirdetések semmit nem érnek soha és nincs kivétel,ha hátszél nincs-semmi nincs.
én egyszer vagy 2szer jutottam el egy ilyen helyre, hirtelen felindulásból,behivtak ....hr miniszoknya hidrogén ribi,töltsem ki a tesztet-töltse az anyukád mondtam,széttéptem az orra előtt(egyik alkalommal)...jöjjön a főnök nézzen a szemembe-ha nem akkor mentek a ****......na nem is hivtak:)
vagy átbaxás van,egyszer meg dolgoztam félévet,ahová 40jelentkezőből vettek fel állitólag.....az irodán mondták a csajok.....de ott meg 2honap után semmi nem ugy volt,ahogyan megállapodtunk és léptem is.