semmit nem szämit, ahogy a görög tözsde is harmadoläs utän meg egyszer harmadolt és most ujabb harmadolásban van, és még mindig nem tul olcso...
semmit nem szämit, ahogy a görög tözsde is harmadoläs utän meg egyszer harmadolt és most ujabb harmadolásban van, és még mindig nem tul olcso...
sztem megy rts a regi melypontjara, tehät van meg esesre ter, de ma elöször fogok venni rts alapot
elég extrém a ruszkiknál megy. Mit művelnek rts-ben, 10% index mozgások 1-2 órával ezelőtt -5-6 körül állt most -15 körül brutál.
Rubel kereskedésének felfüggesztése, 6,5% kamatemelés ezek elég meredek dolgok.
Karácsonyi ajándékkal kedveskednek Putyin papának, csak nehogy válaszoljon is .
USDRUB kereskedés szüneteltetése
Felhívjuk minden ügyfelünk figyelmét, hogy a devizapiacon az USDRUB kereskedése átmenetileg felfüggesztésre kerül várhatóan ma vagy a holnapi napon. Ez egy globális döntés, amely minden devizakereskedő szolgáltatóra hatással lesz. Így a Random Ügyfeleit is érinti ez a globális esemény.
Ruszkiknál eléggé elszabadultak az indulatok. Tegnap éjszaka ez a kamatemelés bejelentés 10,5-ről 17 -re juj. :) Erre ma is megszórták őket. Azért 17%-os jegybanki a mai hozamkörnyezetben meg kellene támassza a rubelt .
http://www.privatvagyonkezeles.hu/alapblog/16-citadella/6311-
Zsiday oroszokról
szépen indul a nap
Ez már pánik jellegű, tényleg halászgatni kellene a zavarosban valamit.
De szerintem elég nekem Orbán is nem kell még egy Putyin . :) Azért csábító ez a nagy szórás.
az orosz alapom 7.8% minuszban 2014.12.09 óta,azóta nem vettem belőle,pedig nagyon "kínágassa" magát:)
nem is olyan vészes:)optimista vok:)
viszont a környezetbarát alapom szinte semmit nem minuszolt azóta.
Köszi, leszedtem az i am Putin című doksi filmet. Művelődés céljából. ;)
http://stooq.com/q/?s=^rts&c=30y&t=l&a=lg&b=0
Itt lenézhetsz a szédítőről.
Fogalmam sincs, ha arra számítottam volna, hogy a már addig is sokat bukott orosz tőzsde 2-3 hét alatt elveszti további kb. 30%-át, akkor vártam volna a vétellel.Nekem most is pánikosnak tűnnek ezek az eladások, dehát mit számít ez?!
Egyetértek, szép ajándék lesz a fa alatt oroszoknak...
Most elmélkedem, hogy jövőre milyen ütemben haladhat ez tovább..
Ha így haladunk tovább, hamarabb lesz 500 az rts, mint 60 a brent. Kutyajó, hogy aprópénzzel és bef.alappal kezdtem el az ismerkedést a medvével. Ha nem így tettem volna, már a szívemet csócsálná a Misa maci.
Én nem mondom, hogy a rubelnek vége, mert még biztosan van benne kraft...... De ez így, már igen. Mozinak sem utolsó.
Ez tényleg exponenciális:
Ja, nyaron irany a Krimi tengerpart, ismet 3,6ft lesz egy kilo kenyer atszamitva :))
rubel tényleg jól néz ki, szépen jóárasítják a piacot