Regisztráció Elfelejtett jelszó

Időjárási körkép az országból.

Re: nincs cím

#717102 Kiss Zoltán Előzmény: #717066

1791 Januárjában Hont megyében érett az eper,Budán a szőlők és a gyümölcsfák lombosodtak,1706 decemberében Sopronban a körte és a bodza virágzott....stb!Az is igaz akkor még nem volt média!

#717077 Sumér harcos Előzmény: #717066

az ilyen nem nagyon szokványos..sőt abnormális.

itt este 10kor kezdődőtt a csattogás,egy pillanatra áram is nyekk volt.

most csak nagy szél van.

#717066 Ddavid Előzmény: #717065

Jah, pont szellőztettem Én is. Egyszer csak egy nagy durranás a semmiből. -_-

Decemberben villámlik :S Itt már komolyabb gondok vannak mint amit beismernek...

Bakker, dél kelet pesten…

#717059 Tapasz

Bakker, dél kelet pesten villámlik, dörög az ég és esik az eső :-)

#716480 KawaBazsy Előzmény: #716477

Itt ma is végig borult, éjjel fagy, nappal 3 fok volt a maximum. Úgyhogy semmi vixolás nem volt, az olajat azért kicseréltem a Civicben..

#716440 Kiss Zoltán Előzmény: #716434

Karácsony környékén száraz,vsz napos idő lesz,és vsz a két ünnep között is!Úgyhogy meg lesz hozzá a jó idő!

Vazz, mindehol azt mondt…

#716433 KawaBazsy

Vazz, mindehol azt mondták, h ma miyen szép idő lesz, készütem is motort, autót mosni, egyebet.. erre reggel -2 fok, mostanra felment 0-ig, s sztem nem is lesz több, ilyen hideg nem volt a héten.. rohadjon meg!

Átütöttük a mai nappal K…

#715876 Kiss Zoltán

Átütöttük a mai nappal Kőszegen az 1000-es "ellenállást" azaz 1005,8 mm csapadéknál tartunk!Ez még nálunk is nem semmi!

Nálunk katasztrófahelyze…

#715493 Margaretta

Nálunk katasztrófahelyzet van tegnap óta.

A fákra vastag jég rakódott és az ágak letörnek. Olyan hallani, mintha puskaropogás lenne néhány ágyulövéssel kísérve és utánna a robaj, mikor az ág és jégtömeg lezúdul a földre.

Mindenütt a csonka fák és a földön lévő ágtömeg.

Tegnap fél 6 óta nincs áram, telefon, internet. Kihült a ház, leeresztettek a hűtők, nem tudtunk telefonálni.

Mivel azt mondták még dél körül, hogy csak csütörtökön lesz áram, ezt nehéz volt elviselni.

Nem tudott senki a faluból kimenni és idejönni sem. Így sajnos az ELMŰ dolgozói sem jöttek.

Aztán 3 óra körül találkoztam két elmüssel az utcán. Azt mondták lesz ma áram. Óriási volt számomra, így aztán odamentem az autósokhoz egyenként, akik már pár órája az autóban ülve várták, mikor juthatnak ki innen és mondtam nekik, hogy lesz ma áram. Sokan elhitték és hazamentek. Nyilván, aki a félnyolcas repülőre ment, az nem fordult vissza:) Miközben jártam autóról autóra, egyszercsak kigyulladtak a lámpák az utcán és a házakban.

Tökjó volt!

#661686 KawaBazsy Előzmény: #661423

Én meg kocsival mentem ma az eső miatt, de nappal egy csepp sem esett. Ezt a pazarlást.. :-)

Na másfél hónapig azért …

#661423 Kiss Zoltán

Na másfél hónapig azért zizegtem mert megsülnek a szőlő szemek,most meg azért nehogy megrohadjanak,á sehogy se jó ez!Egyetlen éjszaka alatt 53 mm esett Kőszegen!!!

#652683 Margaretta Előzmény: #652680

Itt is esik:)

Már majdnem megtelt a 200 literes hordóm:)

Na, és a növénykéim! Tisztára elélveznek:)