hati long 16401-ről
...szigorúan spekulatív
....azt hiszem most már bizton kijelenthető, hogy rossz ütemű short zárás volt
:) köszi
...de ebből többet lehetett volna kihozni :) rosszul értékeltem az esés súlyát :) azt hittem ez az impulzus majd letol mindent kint ,valahogy úgy mint mikor a hülegyerek tablettásbort iszik :) és jön a remegő láb és szurkáló rosszérzés :) de ehelyett egy ilyen fedre is emelkedni, sőt rallyzni tudnak, akkor valószínű van még szufla , le kellett volna zárni mindent tegnap :) de a volna és a majdnem a nincs testvérei , így örülni kell annak ami van :)
sokat visszaadtam a piacnak, vagy 500pontot, de ez ilyen játék :)
Visszatesztnek is jó lesz! :D
hati shortok zárva 17650 - 16688 +962 pont
...fene tudja merre tovább, az s&p elképzelésemet áthúzták, hetesről élesen fordult (shortok ott is kiszórva ) a nemzetközi up-ban hatit is feltéphetik a shortzárók vagy az újdonsült lemaradni nem akaró befektetők
Tessék mondani. Ez a hétfő-kedd már a mikulás rali része, vagy az majd csak most kezdődik? :)
lementek a stoppokért szépen
http://kepfeltoltes.hu/141216/sp1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
én 1950 alatt további shortokat nyitok rá, hatit pedig megpróbálom nem piszkálni
....már ha ez a verzió jön be
nehéz megjósolni....
de ez így impulzív dolognak tűnik ,és nem gondolom hogy vége lenne
lehet benne korrekció több száz pont de véleményem szerint ezt az aljat nem csak hogy megnézzük még de alá is megyünk
kinnt most kezdődik az agyalás,zárjak? nezárjak? rávegyek? a lombardhitele meg ketyeg
spirális durvuló esés lesz (már ha s&p letöri végre a heti ellenállását,amit oly sokszor tesztelt de mindig vad rallival fordult róla ) az pedig Mo-t nagyon letolja a pincébe
Ezer pont környéke megvan...szép kis mészárszék kerekedett.
Holnapra vajon mi lesz a menü?
...itt a 400-500pöttyös esés amit vártam
kérdés a folytatás, mert most akár egy átmeneti pattincs is jöhet(ne) valamikor, amit short szemüvegen keresztül tekintve jó lenne kihagyni (vagy longosan meglovagolni), majd az ujabb beleadásokra felszállni, hm,hm, nem lesz könnyű ütemet fogni ilyen piacon
avagy, kézre ülni és megvárni amíg kifut az eszementség :) lehet ez többet hozna
OK pontosítok.
Reggel véletlenül elütöttem az összeget, így eladtam 16950 körül.
(Az ilyen tételeket kabalából mindig tartom és most is bejött)
Ezzel 16400-en zártam egy részét.
Lehet az még drága is! :D
Besz.rás, ilyet sem láttam még!
Olyan üres volt az ajánlati könyv, hogy sikerült vennem egy kamu 16400-as tételt :)!!!
ez is egy lehetséges kimenet, de ahogy elnézem a kinti piacokat ez a rés dilemma gyakorlatilag megoldódott, illetve a helyes válasz a kés a vajon......
én valami ilyesmi mozgást vizionálok:
http://kepfeltoltes.hu/141212/hati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
....aztán lehet tévedek