:) nálam már adott is a válasz :)
blue elsődleges célárak:
-Telekom 290
-Mol 10000
-Otp 3800, majd 3600 aztán meg le se merem írni
-Richter 3500
persze létezik egy másik irányú kitörés, de kisebb esélyt adok neki
:) nálam már adott is a válasz :)
blue elsődleges célárak:
-Telekom 290
-Mol 10000
-Otp 3800, majd 3600 aztán meg le se merem írni
-Richter 3500
persze létezik egy másik irányú kitörés, de kisebb esélyt adok neki
Lassan a résnél lesz a BUX.
Megfordítja, vagy késavajban?!
Szevasztok
lezártam a régi határidőket.
jövök át az új -ba....eddig csak kevés shortot indítottam.... már most negatív a Kamattartalom..ilyet se láttam még, úgyhogy csak kevés short.
szerintem usa gazdaságával nincs semmi baj, valutájuk erősödik és még fog is, munkanélküliség jól alakul, infla is előbb utóbb felüti a fejét, gdp pörög
és ezt a nagyobb alapkezelők tudhatták,sejthették is , ezért is vették a rv-ket ilyen magasságokig, de lehet hogy most kezd megingani a hit, és tán picit túlszaladtak az árazással, tán jöhet a korrekció,és az ilyenkor a lépcsőn megyek fel liftel jövök le esete
1,2% feletti USA mellett?????
Sajna tegnap nem igy zzartak, es most is minusz 0.5%-ban leledzenek, a miertjet nem tudom....
ha az a stratégia hogy hosszútávra rv kitettségbe fektetni a pénzt , akkor lehet venni kicsinként lefelébe, és várni a nagy csodát , de ez nem az én játékom, utálok minuszba ülni ,darálódni és csak várni
nézz rá a nemzetközi piacok sorvezetőjére:
http://kepfeltoltes.hu/141212/sp_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha ez a menet jön be, akkor 1512öt még vagy 500-600ponttal lejjebb küldhetik
minden csak stratégia kérdése,17400on ,hm, lehet jó lenne belevenni, lehet rossz döntés lenne,pozició méret, éves hozamelvárások,stopp szint, idegi korlátok mind befolyásolják a döntést
...nekem speciel a jelenlegi környezetben nem perspektíva,nálam marad a short
17400-on minden eladó? szer.tem nem rossz itt vásárolni
Úgy ahogy mondod. Nem voltam záróban, látom lekötötték MOL-lal Buxot.
Csalódott vagyok mára, pláne az 1.2%feletti USA mellett. Na mindegy.
Ez van, ezt kell szeretni
OK, ahogy érzed, a kitartás nélkülözhetetlen itt, meg a kötél idegzet :)
Kitartó vagyok.
Yo lenne 17600környékére, vagy fölé zárni
Egyébként ezt a pakkom tegnap szedtem össze, nem régi.
Egyébként nem mindig longolok.
Írtam előtte levő nap 800darab OTP TS-em volt, amit 4033on zártam.
amúgy nem értelek ám :( örök optimista vagy, ami nem baj, hisz a tőzsdék iránya (már ha a statisztikát illetve a múlt adatait nézzük az up, az más hogy morzsolódnak le rv-k esnek ki cégek, de a fejlődés irány a fel) és most ne gondoljunk világégésre meg bazi nagy káoszokra, csupán egy laza menetre
vagyis ha hiszel a longban , és tőzsdézel már elég rég óta, miért nem ott longolsz ahol bika van, az elmúlt 6 évben szinte akárhonnan indíthattad volna dax,s&p turbó long certiket már vaskos nyerőbe lennél!!!! ehelyett a bétet erőszakolod,van ennek értelme?
ha pedig forex piacon nyomnád indexek közvetlenül is elérhetőek, már lazán dupláztál volna, sőt......
ja látom írtad, van pár konti
azon még nincs akkora minusz , szórd ki ha zavar
:) dehogy is , nem mindenre, eurusd pl longoltam már vagy 3 napja :) egész a mai adatokig :)
amúgy 1412ben is van érdekeltséged? vagy miért zavar a robot?
Mindenre le az irány nálad? ,-)
-----
így van. Kiderül.
usa 4ből 4 zöld ,ez igen jó hír a dollárnak, ez plusz a délelőtti LTRO már lezárhatja az eurusd technikai korrekcióját, vagyis ismét le az irány, s&p-t pedig felfelé indíthatja (de itt pont a le kezd a jó irány lenni,azaz erőpróba lesz a mai nap), viszont rossz hír a hufnak leginkább dollárhoz mérve, és még mindig édeskevés buxhoz
a magyar börzén fordulatnak egyenlőre nyoma sincs!!!!
sokkal nagyobb a 17k alá bukásnak a sansza mint a 18k kopogtatásának
....kiderül
USA 4adatból 4zöld.
MOL lehetne egy napon belüli dupla alj