Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: törölve

#716455 Ibiza Előzmény: #716453

ne kapálózz..valami ellen tudsz csak ugrani..saját gondolatmenetet még nem láttam...

de annyira nem érdekelsz..már irtam.

#716453 rbbj11 Előzmény: #716448

Te mosakodsz e pillanatban is, próbálod védeni a védhetetlent állandóan :) Most hogy magyarázod ki ebből magad?

Azt mondtad, nem érek fel ehhez a szellemi színvonalhoz. Hát most felszínre bukott egy pillanatra a szellemi színvonal. Hiába próbálod fél oldalas gyógyegér hsz-ben tisztára mosni a dolgot...

#716448 Ibiza Előzmény: #716444

ne mosakodj..mindig csak a felszint kaparászod.. egy-egy szóra ráugrasz.ennyi megy...ennyi jutott neked.majd legközelebb :))

#716444 rbbj11 Előzmény: #716274

Segítek: pontosan erre utaltam. Vagyis hogy tőlem még nem olvastál sem c.zást, sem zs-ást.

De komolyan nem értetted meg?

#716297 Euroman Előzmény: #716274

Tisztelt Uraim! Kérem ne gyilkoljátok egymást, nálam mindannyian szívesen látott vendégek vagytok! A cigányt visszavonom, mert alapvetően nincs velük semmi bajom. 26 évig egy olyan városban laktam, ahol van belőlük elég, sőt szénbányában dolgoztam is velük. Tehát NO Racism.....de azért: rohadt **** ov:)

#716274 Ibiza Előzmény: #716270

segitek..most megszólal bennen a gyógypedagógus..meg türelmem is van..

Euroman erősen cigányozik.. "rohadt cigány" ami ugye egy kisebbség..erre kérdeztem jobb lenne e egy "rohadt zsidó" ennek az analógiájára..egy másik kisebbségre vonatkozóan.

A zsidó szó láttán megijedt de a "rohad tcigánya" az maradt.. erre hívtam fel a figyelmét.

amúgy hazudsz ahogy szoktál... mert Ibizát nem írtam a felsorolásba..Euroman Prospero és tán Spade volt akiket felhoztam neked akiknek a tudását e és/ vagy emberi tartását hozzád mérni egy napon nem lehet...de még százakat felsorolhattam volna.

Megértem Euroman kivetült haragját..de a cigányozással megsért másokat is itt a fórumon..akik ehhez a kisebbséghez tartoznak de messze túllépik a róluk kialakult képet.

#716270 rbbj11 Előzmény: #716199

en valoban nem érek fel ehhez a magaslati eszmecseréhez, ahogy egy másik topikban megjegyezted, hogy nem érek fel euromanhoz se, nemhogy hozzád :)

törölve

#716198 Ibiza

látom a "rohadt cigány" maradhat a rohadt zsidó moderálásra kerül.

gondolkodjunk már el egy kicsit...

rasszista megnyilvánulás…

#716182 Euroman

rasszista megnyilvánulásokat kérek ebben a topicban mellőzni....a fijjukkal sem az a fő baj, hogy nem ma barnultak (ov), vagy a Dob utcában érzik otthon magukat (tompika), hanem az, amit művelnek....

Re: nincs cím

#716180 Euroman Előzmény: #716129

ennél a patkány bandánál bárki jobb volna....minimum 20-25 év letöltendő mindegyiknek, teljes vagyon elkobzás mellett, szabadulás után - az általuk nekem is szánt - közmunka halálukig.

Re: nincs cím

#715983 Euroman Előzmény: #715968

Kösz:) A végén bőrbekötve kiadjuk, és átadjuk a rohadt cigány viktátornak...