Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#71608 Keg Jenő Előzmény: #71606

Kherceg, Én a névérték rendezés után megvásárolom 27Ft-on az összes papírodat. Legyen az üzlet fedezete a lakásod. Nos?

#71606 Kissherceg Előzmény: #71603

hmm köszi :) Névérték nyolcszorozás után meg lesz a 25 az a biztos :))) Egyébként abbaz az lesz a jó, hogy BHnak könyebb lesz kiszállni Ftonként... Nem az lesz, hogy egy lépés 8%

Tőkeemelés dátuma? :)

#71603 Zotya32 Előzmény: #71595

ha minden olyan tempóban megy, mint a negyedelésnél, akkor július 20 körül várható....

#71598 Mercurius Előzmény: #71582

"A céget hírbe hozták Soros Györggyel is, ami szintén jót tett az árfolyamának."

Hmm... na igen, mit ér a friss info... Soros az N-Genébe emlékeim szerint 2001-ben szállt be. Ezért érdemes volt nyitóban beállni felső limiten (minden áron) venni.

#71551 Kissherceg Előzmény: #71547

Pfen olvastam, kellő intelligenciával viszonyulsz a phylhez :)

No a sok Ftos kiugrált, Én toszok ugrani :))), kivágom, ha szar aztán egyék meg :) 9en továbbra se veszek 10 alatt halál, tartsák meg maguknak :) Mindegy hol veszel, ha behal a kitörés kár vele foglalkozni...

#71547 IsTÁPoló Előzmény: #71544

VISONKA Takarmánykeverő, hát ez rendesen kavarta tennap a moslékot..., jó sokakat megszpatott

#71541 Tumor Előzmény: #71531

a világ legtöbb helyén erre 50% esélyt adnék..de tudod van itt egy körülmetélt ország amit Mutyisztánnak hívnak..vagy legalábbis ami maradt még belöle..és csak addig amig aztis szét nem hordják meg szarrá nem mutyizzák