Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

I. Stocklandyard találkozó június 25. (részletek az Események menüpontban)

#71707 Amatoregy

Mindenki regisztrált?

Re: MT4

#71678 Amatoregy Előzmény: #71641

itt is megkérdezem.

bár 5.2 prof edit. verzió van. csartot csak úgy elngedi elmenteni, hogy tick a felbontása, és csak egyet enged. a régi 5.0 ban azonos sheet-en egymás mellett többet is engedett. Mia hiba?

szinezést engedi elmenteni, ha tickert váltok viszont az az új betöltésnél nem hozza vissza (bux0912-vel jon fel, 1 tick bontásban...)

MT4

#71620 balacy

Valahol olvastam MT4-Ami összekötési lehetőségről. Van valakinek erről valami ismerete?

Re: nincs cím

#71607 spekulans Előzmény: #71601

Igaz ez sem nekem szól, ezzel az a probléma, hogy az ami egyszerre csak egy plugint kezel le, mivel én tudom hogy te mire akarod használni, szerintem ez nem megvalosítható a dll.-lel. Azt neked kell eldöntened, hogy használni akarod e RealTime Quotet, az csak a dll.-el működik, vagy azt amit eddig az meg csak azzal, a kettő együtt sajnos nem megoldható szvsz.

#71472 spekulans Előzmény: #71470

Igaz hogy nem tőlem kérdezted, felül, New, default chart. Alul a sheet fülek beálítása, preferences, charting és alegalsó rublikába átírod a számot. (Ha nem erre gondoltál elnézést de nem tudom megnyitni a képet)

#71388 Tfliszi Előzmény: #70840

Kösz mindenkinek, sikerültek a beállítások.

A plugin tök jó, nem gondoltam, hogy az ő hibája, a beállítás.

Tudtam, hogy én vagyok a béna!

:-(

#70827 _pda_ Előzmény: #70801

realtime:

bal klikk a tickerre, majd a legördülőből Type in symból

szépen beírod a kívántat

színek:

bal klikk a chart ablakra, Parameters és a millió lehetőségből kiválogatod, beállítod a naked tetszőt