nem..már külön voltak..de nekem jugók maradnak ...mint ahogy a csehszlovákok is azok.. kb 5-6 éve volt..
nem..már külön voltak..de nekem jugók maradnak ...mint ahogy a csehszlovákok is azok.. kb 5-6 éve volt..
jók a kommentek :)
az is-t meg ki kell irtani, ne sajnálják rájuk a pénzt.
akkor 2002.jan.1 és 2003.febr. 4 közt kaptad ezt a büntit?
Az azért elég rég volt, a 75 euro egész más érték volt még akkor
úgy tűnik putymonak beizzították a szopórollert. És még a vezetésünk őt szopkodta.....
nekem is volt ilyen.. Jugóknál mentem..már rég elhagytam a falut..ott lebzselt a közeg.. övem mindig be van kapcsolva akkor pont nem.. mutatja sebességátlépés felső határa..öv be nem kapcsolása..összesen 380EUR ...mondom ok kifizetem oszt fordulunk is vissza mert ennyi a költőpénz..mondom próbáljuk meg eszesen..hátrahivott.. végül 75 eurban megegyeztünk...50a sebesség 25 az öv.
az olasz is egy ritka **** állam...
nyáron 50 helyett 65-tel mentem, meg 60 helyett 75-tel, és kaptam 300 EUR büntit, amit ha 5 napon belül befizetek, akkor nem emelnek meg 30%-kal...
Igazán jó fejek...
De ha megfellebbezem és nem lenne igazam, akkor duplázzák a büntetést...
Kötsög ez az egész EU, wazzeg...
csak emléxem amikor oktatgatott minket shortos gyurka..elmondta a frankót..csak és a kizárólag a tiszta piacgazdasági eszközök vezetnek a fejlődéshez..utána a válság kitörésekor az első volt aki azt mondta az államnak kötelessége megmenteni a bankokat...azokat a bankokat akik a válságot okozták..fűzöm én hozzá...
ebből látszik obama makin csak kingburgeres papírkorona van..
a cionista tőke markában vonaglik a látszatország.
A görög tőzsde ma -12,79%-ot bírt menni.
tudom önbizalom hiányos vagy..azért nem szoktalak nagyon osztani..de légy már tisztában a képességeiddel..
még szerencs akkor, h. nem vagy én :) mindenkinek jobb így :)
Másik hsz-ed pedig csak no comment :DD
Puding kéne legyen tigris helyett a képed :)