hát a múltkor is mikor írtam, akkor is esett...
Most nem októberig néztem vissza, csak pár napot. Ma is esik rendesen...
hát a múltkor is mikor írtam, akkor is esett...
Most nem októberig néztem vissza, csak pár napot. Ma is esik rendesen...
Hasonló történet -_- .
Vegyél Pannergy-t nem megy sehova. :D
Ma is?
És még mikor?
Hetek óta, sőt október első felétől rallizik Santa Claus.
ja, de mitől? hol volt a mikulás rally? mindenen vesztésre állok
nagyon csúnyán esnek én részvényeim többsége is, lufthansa üditö kivétel
mi ez a csúnya esés a kedvenceimnél?
Alibaba: -4,1
apple: -2.63
best buy: -4.21
deutsche Bank: -2,07
face:-2.07
first solar: -3.43
gap: -0,88
gopro:-4.4
google: -1.1
solar city: -3.17
Tmobile US::-1.98
Tesla: -3.81
Vivint Solar: -3.07
Walmart: -1.37
Yahoo: -2.01
minden amire csak ránézek esik?
Birinyi jóslata 2400-as snp 2011 -es parában mondta, 1100 snp környékén. Nem vagyunk már tőle hű de messze, mondhatjuk bejött amit várt.
Szerintem 2015-ben a kamatemelési témát fogja a piac találgatni mikor kezdik mit mond a Fed, erre várnék azért vmi esésféleséget. De hát az októberit is ahogy megvették és újra ATH-ra , Usa makrók is elég jók. Kamatemelés azért kellene hozzon esést, de jó makrók mellett kb mindenki arra várna mikor lehet megvenni az egészet mint most októberben.
ezen mosolyogtam, óriási álbölcsességet durrantottál el :DDDD
ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy már régóta szárazság van, előbb utóbb jönni fog az eső, csak azt nem tudjuk mikor :))))))
egyre több zuhanást vizionáló cikket látok a pf-en.
ilyenkor még szokott menni a piac még egy 10-20%-ot és amikor már minden újságíró elfogadja, hogy itt a kánaán és a "befektetők" egyre kétségbeesettebben próbálják még a "maradék" "olcsó" részvényeket bevásárolni és a shortosok egyre kíméletlenebbül zárják a pozijaikat, na utána szokott csak igazán nagy bumm akarom mondani bear lenni...
álomban bizony :) de ébredéskor remélem a vasorrú bába csókolja őket szájon ,nem a királyfi :)
ebben a pillanatban shortoltam be őket , de egy percig sem volt plusszos a pozi :) szűk a stop 2060 fölött kicsap, de meg kell adni a lehetőséget az ébredésnek is
Remeljuk nem.
Forever long :)))
Most volt egy nagy eses masfel honapja , minusz 190 pont, 3 ev ota a legnagyobb.
összetákolt mesterséges álomvilágban él a sok bamba ember, az a szerencséjük hogy a vezetőiknek van eszük, és hülyére veszik a világot.....
csúfondáros vége lesz ennek ( is mint mindennek) de kérdés hogy mikor
Ezek a mocskos g.e.cik sohase fognak esni? R.o.hadjanak meg!!!!
Bazz, csak leirta a reszveny nevet, es erre esett tobb mint 9 szazalekot az elozo ker nap:)))
Oda is porkolt nekem vagy 120 dollar minuszt :)
vedd le azokat a bűnös narancssárga savó szemeidet a drága teslámról! :)