jahh szurgut power.... csak úgy szárnyal mol rakéta a Szurgut RUS power racing üzemanyaggal :)
jahh szurgut power.... csak úgy szárnyal mol rakéta a Szurgut RUS power racing üzemanyaggal :)
Idáig annyira nem figyelgettem, de gondolom ez a 70k-s záró, azért elég kemény és nem pozitív jel, de hátha a Szurgut bealkot valamit :-D
kistoppoltam magam 500 felett, mert leesett 300ig, de most látom a zárást, derék lett :S
Én csak reménykedek :-D
Nincs se gazdasági, sem tudományos alapja...
Felvásárlás? Mond el nekem üzletileg, hogy miért érdemes egy 45% srvvel rendelkező céget felvásárolni? Szabad részvény mennyiség pedig 15-20%. Elmagyarázod akkor gratulálok, különben amire számítasz, érdekes. Én 6-7re várom, EBRD lét is csak a csőd elkerülése miatt kapta, tényleg egy ilyen fundájú cégbe kell befektetni?
Sziasztok!
Én is egy 16500-as kiszállót várok!
Legyen úgy!
Sok szerencsét mindenkinek.
Én elég rendesen szívok a Mollal... :-((( nem is tudom, mikor szálljak ki, vagy meddig tartsam ha már így jártam.
éretm:) ezzel a mollal már jártam furán még amikor a "nagy kitörés" megkezdődött és 10300 -ról longoltam a papírt .. 11700-ig ment az első körbe utána kisebb rogyás és nem láttam az erőt benne de mint kiderült benne volt :(( akkor ment 14000 környékéig pfff 11700-nél kiszálltam ... na remélem ez a 2. roundba kimarad és tényleg 15-16 nál közösen örülünk :))
50K-t nem fognak piacra borítani. Ez MOL-ban hihetetlen mennyiség. Ez szerintem sima felvásárlás, de délután már leírtam. Ötleteim: 1) MOL, 2). Oroszok, 3). OTP, ilyen sorrendben.
na jah remélem úgy gondolkodik mint te hogyha be is szorult tartja a pozícióját és lesz még 15-16 e is.... én is ebben bízom amúgy mert vettem ma 1 nagyobb pakkot.....
Megkapta, 1 pillanat alatt:) Én is adtam neki, izzadtam ebben is egész nap, de aztán 350-en visszavettem. Így nem volt rossz:)
annál is inkább mert valami nagy vevő volt. aki:
- vagy shortot zárt (aminek egy kicsit ellentmond, hogy több napja látszik
- vagy valaki megint tud valamit és venni kell
egyébként megkapta a nagy vevő?
Rendes vagy ha sajnálod, de itt általában ha valaki vesz valamit, azt céllal teszi. Én pl vettem 13500-on keveset, és 12 500-on is. Aztán veszek még lejjebb, és remélem 16-17K között kiszállok. Mert én oda várom.
Nem vettem nagy tételeket, szóval inkább csak játék.