Add el, s nézz vmi japót. Asszony kocsija jó lesz szaladgálósnak, az még fiatal is. Ja, s add, amennyiért viszik, ugyanis az a piaci ár, nem az, amit te szeretnél érte..
Add el, s nézz vmi japót. Asszony kocsija jó lesz szaladgálósnak, az még fiatal is. Ja, s add, amennyiért viszik, ugyanis az a piaci ár, nem az, amit te szeretnél érte..
inkább sirok:)
aszongya gyakorlatilag bármire azonnal.....
ezt akár én is irhattam volna
Jó cikk, érdemes tudnivalók.
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/11/21/hogy_ne_verjenek_at_ha_autot_veszel/
érdekes utak, erre mondják, h mindíg van új a nap alatt :)
igazából soha nem tetszett.kicsit sem.
ááá,dehogy...
ya tényleg..hátul van....akkor nudli,marad az 1200 zsiguli:)
hihető,hogy macskakaki.
pedig elsőre az ugrik be ugye,hogy olyan zsigulisan lehetne forgatni a havon,jégen:)
tudtad,hogy az uj kis twingo hátsós?
ez elég mókás lehet.
szerencsére volt a dobozában az uj pioneer-nak 16polusu adapter,kihuzó is....igy művelet sikeresen elvégezve.
Beletették, csak nem csináltak belőle balkormányost, a marhák. Pedig egy Prelude-re nagyon vágyom, de még H22A8 motoros sincs itthon eladó (99 utáni, piros hengerfejes), csak a 185 lovas, az meg 2.2-ből nem akkora szám. Amúgy a type-r Civicet próbáltam már, nekem se tecc külsőre, de attól állatka. Monnyuk túl van árazva, 2M-ért kapok TS Ceicát is, az meg eggyel feljebbi liga.
biztosan,csak az én kedvenc triómban nem tették a type-R-t a 90es években,egyedül a 3ajtós civicbe-de már akkor- amikor a civic nekem már nem tetszett igazán.
a trió-prelude,civic,crx.
S2000nek valóban nincs vti elnevezés,
annyi talán,hogy vmi DOHC VTECH felirat villog a motorblokkon.