Nem vok biztos benne, kellett-e ezt erőltetni?
Dzsudzsaki nem féltette a lábát:
http://sportgeza.hu/futball/2014/11/30/dzsudzsak_egyenlitett/
Ogyin ogyin:-)
Mi ez a Ludogorec?
Még a nevét sem hallottam, és ott van a Champions League-ben.
Viktor, Viktor ez szégyen gyalázat, hogy már a bolgároknak is sikerült.
Nekünk van stadionunk, nekik van csapatuk.
remek cikk,hogy teljes legyen...és csak a foci,természetesen:)
ez egy gyönyörű sport.(irónia)
tényleg.
ismerek néhány darab ebben a sportban működő egyént.
sokuk néhány kikapott meccsel büszkélkedhet,de már ketrecharcos.....éppen ezeknél a töltelékeknél IQ semmi általában.
Érdekes sporttörténelem:
http://sportgeza.hu/futball/2014/11/17/dardai_megcsinalta_pityke_elbukta/
!!! Már 1930-ban is a bukott szövetségi kapitány azt mondta, a csatárok legnagyobb hibája az volt, hogy nem laposan játszották meg a labádát.!!!
Érdekes, nem?
Gyenge csoportban vagyunk ez a román csapat is harmatgyenge vsz. É-ír, mindent elmond róluk, hogy ellenünk is kontrára játszottak , az már egy nagyon acélos csapatot feltételez. :)
Taktika rendben volt ezzel egyetértek.
Egerváriék akkor buktak mikor itthon a románokkal x lett. Az azt jelentette romániában, vagy hollandiában győzni kell ez be is tett nekik.
Úgy tudnám megfogalmazni a gondomat, hogy igen kevés olyan csapat van a világon aki ellen a válogatottunk dominálni tud, birtokolni a labdát, kapujához szegezni stb. Tehát aki ellen látszik gyorsabb , jobb , technikásabb stb focit játszunk. Ez baj.
Persze erről nem Dárdai tehet, de ezt a problémát csak taktikával nehéz megoldani.
Hát ez nem volt szép vendéglátás:
http://sportgeza.hu/futball/2014/11/17/hanynak_a_finnek_a_magyar_meccs_ota/
Egyébként nem világos, hogy lehet valakit csak úgy kipakolni egy szállodában.
(Vagy feltörték a szobáját vagy ő hagyta ott valahol a tárgyait?)
ja,mint a 2 bemutyizott haladás játékos......már a nevükre sem emléxem,pedig nem régen volt.
éppen eladás előtt,jol jött,hogy vállogatott....de semmit nem ért,sőt öngól is volt.
:)
kicsit a védelem valóban.....lóg a deszka....
néztem ezt a kis Forrókát,elég NB1-es volt:)
egyszer ott kolbászolt szerencsére őt lőtték kupán,nem a hálót....másodszor meg elég csárdás módon radirozta le azt a bePukkit.....
de van akarat, ugy tűnik....és nekem először már ez is elég.
még a végén teltházat csinálunk egy sztokis szektorral! :-)
nincs könnyű meccs már....salvador 10-1,senkinek.
ja....csak a Németeknek van olyan a Brazilok ellen:)
viccet félre tényleg nincs...
abszolut jó az ehemalige NSZK levegő a válogatott edzésein ,öltözőjében,továbbra is...
Dárdai óta minden meccset végignézek,(igaz csak 3 volt)részemről ilyen nem volt az elmult .....talán 1986 óta...:)
sőt ha marad az akarat! a pályán, jövőre tervezem erősen a hazai meccsek látogatását is.
Ez igaz, de szerintem ebben az is benne van, hogy a vb utáni időszakban a nagy csapatok inkább még rápihennek egy kicsit.
Egervárival én meg voltam elégedve, de azt látni kell, hogy ő egy defenziv edző.
(azt hiszem talán védekező középpályás is volt a posztja anno) egy ilyen meg normális védelem nélkül meg van lőve.
Ha lett volna akár csak egy Garaba vagy Nagy Antal (furcsa ezt mondani) kvalitású stabil védője, akkor a kritikus meccseken is sokkal jobban teljesitett volna.
Ezeken a meccseken sokszor olyan volt, mint egy ijedt, nyugdijas bácsi, aki meglepődik, ha még bármi is müködik a pályán.