Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Mi ez a Ludogorec? Még …

#715103 TrendMan

Mi ez a Ludogorec?

Még a nevét sem hallottam, és ott van a Champions League-ben.

Viktor, Viktor ez szégyen gyalázat, hogy már a bolgároknak is sikerült.

Nekünk van stadionunk, nekik van csapatuk.

Re: nincs cím

#714535 Sumér harcos Előzmény: #714523

ez egy gyönyörű sport.(irónia)

tényleg.

ismerek néhány darab ebben a sportban működő egyént.

sokuk néhány kikapott meccsel büszkélkedhet,de már ketrecharcos.....éppen ezeknél a töltelékeknél IQ semmi általában.

#714478 banyaiz Előzmény: #714438

Gyenge csoportban vagyunk ez a román csapat is harmatgyenge vsz. É-ír, mindent elmond róluk, hogy ellenünk is kontrára játszottak , az már egy nagyon acélos csapatot feltételez. :)

Taktika rendben volt ezzel egyetértek.

Egerváriék akkor buktak mikor itthon a románokkal x lett. Az azt jelentette romániában, vagy hollandiában győzni kell ez be is tett nekik.

Úgy tudnám megfogalmazni a gondomat, hogy igen kevés olyan csapat van a világon aki ellen a válogatottunk dominálni tud, birtokolni a labdát, kapujához szegezni stb. Tehát aki ellen látszik gyorsabb , jobb , technikásabb stb focit játszunk. Ez baj.

Persze erről nem Dárdai tehet, de ezt a problémát csak taktikával nehéz megoldani.

#714453 Sumér harcos Előzmény: #714444

ja,mint a 2 bemutyizott haladás játékos......már a nevükre sem emléxem,pedig nem régen volt.

éppen eladás előtt,jol jött,hogy vállogatott....de semmit nem ért,sőt öngól is volt.

#714450 Sumér harcos Előzmény: #714446

kicsit a védelem valóban.....lóg a deszka....

néztem ezt a kis Forrókát,elég NB1-es volt:)

egyszer ott kolbászolt szerencsére őt lőtték kupán,nem a hálót....másodszor meg elég csárdás módon radirozta le azt a bePukkit.....

de van akarat, ugy tűnik....és nekem először már ez is elég.

#714447 Sumér harcos Előzmény: #714445

nincs könnyű meccs már....salvador 10-1,senkinek.

ja....csak a Németeknek van olyan a Brazilok ellen:)

viccet félre tényleg nincs...

abszolut jó az ehemalige NSZK levegő a válogatott edzésein ,öltözőjében,továbbra is...

Dárdai óta minden meccset végignézek,(igaz csak 3 volt)részemről ilyen nem volt az elmult .....talán 1986 óta...:)

sőt ha marad az akarat! a pályán, jövőre tervezem erősen a hazai meccsek látogatását is.

#714446 TrendMan Előzmény: #714445

Ez igaz, de szerintem ebben az is benne van, hogy a vb utáni időszakban a nagy csapatok inkább még rápihennek egy kicsit.

Egervárival én meg voltam elégedve, de azt látni kell, hogy ő egy defenziv edző.

(azt hiszem talán védekező középpályás is volt a posztja anno) egy ilyen meg normális védelem nélkül meg van lőve.

Ha lett volna akár csak egy Garaba vagy Nagy Antal (furcsa ezt mondani) kvalitású stabil védője, akkor a kritikus meccseken is sokkal jobban teljesitett volna.

Ezeken a meccseken sokszor olyan volt, mint egy ijedt, nyugdijas bácsi, aki meglepődik, ha még bármi is müködik a pályán.