Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#715029 Kissherceg Előzmény: #715026

Egyszer pedig venni fogják ezt is a külföldi alapok, csak addig szenvedésre van ítélve... Remélem akvirál itthon és külföldön is, ha már adó és deviza veszteség mellett ilyen jól megy

#715026 Csusza Előzmény: #715019

:-)

Á, én már nem hiszek ezzel kapcsolatban semmiben, ezt kinyírták. Itt már a Mikulás is kevés...

#714999 Csusza Előzmény: #714984

Venne, venne, de nem vesz! Az is minden hülyeséggel foglalkozik, ahelyett, hogy ezt a xart mutyizná felfele...

Te meg nem dumálj, hanem vedd!!! ;-)

#714561 banyaiz Előzmény: #714507

Rendkívül mozgalmas a kereskedés.

Látva legújabb fejleményeket kicsit korán dicsértem ezt a tervezetet. Ha jól értem csak a kamatfelár változhat de az is csak eléggé lekorlátozva. Ezt nem akarom elhinni, hogy így lehet biztos valamit félreértek.

Egyébként pedig ezekkel a játékszabályokkal akiknek átváltják devizáról jobb kondiaik lesznek mint a meglévő Ft hiteleseknek.

Csak megerőszakolják a piacot.

#714507 Csusza Előzmény: #714456

No, egyelőre, maradt a rés. Érdekes a dolog.

Tudnám értékelni, ha a leszorítóról nem pattanna le... (4090 körül)

#714455 Csusza Előzmény: #714452

Kösz!

Elemzőket meg hagyjuk szerintem... :-)

850 meg nem is esés lenne, hanem egy sávozás alja. Szerintem.

Devizahitelek: készül a …

#714309 Lenthor

Devizahitelek: készül a forintosítási törvény, vannak meglepetések benne

"Kormányzati forrásból úgy értesültünk, a kormány kiköti, a devizahitelek forintosítása után nem lehet magasabb a forinthitel kamata, mint amekkora eredetileg a svájci frank- vagy euróhitel kamatszintje volt.

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/hitel/devizahitelek_keszul_a_forintositasi_torveny_vannak_meglepetesek_benne.5.206480.html