Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: ********

#714191 KawaBazsy Előzmény: #714189

Azt a tata mindenit.. sportolt maga valaha? Ha nem, itt az ideje elkezdeni. En is tul vagyok a 40-en, de azert siman cangazok napi 34 km-t meloba.. Hajlekony annyira en sem vagyok, de akkor is a lapos autokat szeretem.

CRV van havernak elado, de az dragabb auto, mint a Golf.. 11 evesen is 2M-t akarna erte.

#714189 Euroman Előzmény: #714188

ááááá....Hondák nagyon alacsonyak, nekem meg fáj a derekam...2001 tájékán néztem HRV-t, de nem volt rá pénzem...mostani palettáról CRV lenne jó....de az nem sportos, csajozós....egyszer Németországban gyári tesztpályán próbáltam Opel Calibrát 1990 táján....akkor csak 25 voltam, mégis alig bíírtam belőle kikászálódni:)

#714188 KawaBazsy Előzmény: #713881

Figy, a gyerek meg nem jon, ugyhogy picit raer. Ha meg kell a nagyobb auto, akkor megkapod a Civicet, meg kp-t, s lesz mivel csajoznod. :-)

Re: fusal

#714185 Euroman Előzmény: #714184

eddig kínáltak 1 x közmunkát, 1 x minimálbért, 1 x szakmunkás minimálbért...147 br-ért tanársegédnek már nem vettek fel egy olyan tanszékre, ahol a tanszékvezető 1 évvel fiatalabb nálam, ugyanúgy műszaki és közgazdasági diplomája, ugyanúgy egyetemi doktorátusa, de a tanszékvezetőség mellett még intézetigazgató és dékán is.....szakközépiskolába marketing oktatót kerestek, még meghallgatásra se hívtak be.....de gépkocsi és műanyagablak értékesítőnek se vettek fel, pedig pénzről szó sem esett...

#713881 Euroman Előzmény: #713869

hát Testvér, ez egyelőre nem aktuális....erősen rá vagyunk utalva a kocsira, mivel Fater se bír 50-100 m-nél többet menni az érszűkülete miatt (pedig soha nem dohányzott, nem ivott, nem túlsúlyos), Muter meg a tolókocsiban....így olyan kell, amibe a német kempingbicikliszerűen összhajtható kerekesszék befér....mondjuk egy Touranra fájna a fogam, ha meglenne a melom, össze is spóroltam volna már rá a pénzt....szóval a gép marad egyelőre nálam, de ha esedékes lesz szólok....addig vigyázok Neked rá:)

#713850 Euroman Előzmény: #713849

anyámnak nincs nyugdíja, mert háztartásbeli volt, csak 14ezer házastársi pótlékot kap, meg a rokkantsága miatt még 20ezer Forintot...apám 95-ben ment nyugdíjba, egyetemi oktató volt..mivel kicsi volt a nyugdíja, és az egyetem megbecsült dolgozója volt, ezért az egyetemi tanács megszavazott neki egy a nyugdíjával megeygező pótlékot 1999-ben....papírja van róla, hol élete végéig....erre 2010 végén a pénzt elvették, a címet megtarthatta...sokra megy vele....így az ő jövedelme feleződött....engem 2012 végén 20 évi munka után kirúgtak, így az én jövelmem nullázódott.....hard landing, mondaná a művelt ukrán....azóta fix jövedelmként ebből egyetlen fillért se sikerült pótolni....apám pereskedett is munkaügy bíróságon, de nem nyert, én nem is pereskedtem, mert tudtam, hogy felesleges...

#713849 Euroman Előzmény: #713835

Nincs feleségem és gyerekem. Így alakult. Utoljára 12 éve volt úgy, hogy megnősülök, de nem lett belőle semmi. Nálam házasságon kívül gyerek nincs, ellenkezik az elveimmel, meg mindig védekeztünk is. Elvált nő gyerekkel nem érdekel, mert elvből nemnevelem a más gyerekét, és momentán jó ideje pénzem se lenne rá.....a hideg futkozik a hátamon, hogy esetleg svájci frank hitelt és gyerektartást is fizetnem kellene a jelenlegi helyzetben esetleg, ha az életem esetleg úgy alakul...már rég koldus lennék, és hajléktalan is azért nem, mert van hol laknom.....volt egy jól bejáratott életünk, fix jövedelmekkel, kalkulálható kiadásokkal....Orbán és bandája, ahogy Te hívtad őket, elvette a jövedelmeinket....nincs B tervünk, nem is volt, nincs honnan jövedelmet pótolni....amíg lehet összehúzzuk magunkat, ha mega szüleim meghalnak, apránként eladogatom amim van, hogy legyen miből élnem...

#713835 Ibiza Előzmény: #713824

Befordulsz barátom. Te vagy az egyik a fórumról akit személyesen is szívesen megismernék (nem sokan vannak)..tisztességes, értékes embernek gondollak de akinek megvan a maga keresztje, sokat veszel magadra de mást nem tehetsz. Nagyon szurkolok neked ki tudj lépni..mert egy krétakőrben állsz..te rajzoltad magad köré..

Nincs saját családod?

Ha kívülről nézem akkor a szüleid kötnek gúzsba..(persze tisztességesen mást nem tehetsz)

A festés jó ötlet, próbáld ki.

Megdöbbentő az indulat ami benned van az Orbán és bandája irányába :) szórakoztató de ez egy komoly indulat..a sorsod kivetülése. Ha ekkora harag vagy gyűlölet van benned legbelül az beteggé tesz..vigyázz magadra.

#713824 Euroman Előzmény: #713805

az én szüleim már nem költöznek sehová, csak a túlvilágra...apám 81, anyám 80, mindketten tele súlyos betegségekkel, ráadásul a ház anyámé....a ház nekünk jó, nem luxus, 1965-ben a nagyapám építette, minden emlék ide köt...külföldre nem költöznék, annyira nem szerettem kint élni....nagyon gyakran az osztrák tv-t is elkapcsolom echte németre (ard, zdf vagy wdr, mdr, rbb stb.), mert több óra után idegesít az osztrák dialektus, tájnyelv....régebben ez nem volt így, de egyre inkább kezd így lenni....ha alkalmaznának, kimennék, elvégezném a dolgom rendesen, de nem rajonganék a sok beszédért....magyarul se beszélek sokat, sőt ahogy öregszem, egyre kevesebbet....imádom a csendet, a legtöbb zaj egy idő után idegesít.....lehet, hogy tájképfestőnek kellene mennem:)....ülnék a természetben és festeném a madarakat, a fákat, meg a felhőket:)

#713805 rbbj11 Előzmény: #713728

Miert nem költöztök csaläddal együtt Eisenstadtba?

Ennyire erdemes kötödni a häzatokhoz? Ha igen, akkor meg legy elegedett vele, hogy ilyen szuper häzatok van!

#713804 rbbj11 Előzmény: #713726

A szombathelyi nagy aruhäzak körforgalma Sopronból 50 perc, persze kicsit nyomni kell a gäzt, és nem feltétlenül csepregen ät menni, hanem pl. Ausztrián keresztül. Ott a téli közlekedéssel sem lehet gondod, és 100 a sebhatär is

#713800 Margaretta Előzmény: #713728

Valóban üdébb, kellemesebb, derüsebb, nyugodtabb, jobb, szebb környezetűbb, élhetőbb élet van nyugatabbra.

De, ha itt vagyunk, akkor inkább az az igazság érvényesül, hogy a világ olyan, amilyen te vagy.

Építsed fel belülről magad azokkal, amit fentebb írtam, ezáltal jobbnak látod a világot is.

értem,köszi. ahogyan ér…

#713795 Sumér harcos

értem,köszi.

ahogyan értelmezem,2soproni lakos szavazott...

Szombathely -Sopron 1:1

:)

#713735 tozsdenyul Előzmény: #713684

szükség lenne

pénz nincsen

(befektetés, tőke, hitel stb.)

érdekes egyébként, hogy a sokrétegű sivárság, ugar, ami a viktoriánus monarchia következménye (illetve súlyosbítása a múltnak) milyen időeltolódással jelenik meg sokak számára láthatóan

#713729 Euroman Előzmény: #713728

én itt kényelmes és jól lakom, egy nagyon csendes utcában....rengeteg munkánk fekszik a házban és a kertben, ezért soha nem adom el, és nem megyek el innen...ha csak egy vacak jereváni panelben laknák, nem gondolkodnék sokat a Győrben költözésen, mert olyat ott is találok Marcal I vagy II. lakótelepen, vagy több pénzért a Szabadhegyen, és az élet ott sokkal nagyvárosiasabb, minőségibb....Sopron egy begyepesedett provinciális porfészek lett, és a betepülők miatt a város hangulata és a közbiztonság sem a régi már

#713728 Euroman Előzmény: #713726

de ezt nem szántam vitaindítónak....szvsz a legszánalmasabb ny-dunántúli város Sopron...olyan Kőszeg, Kapuvár, Csorna, Ajka-szerű, semmire való...Győr, Szombathely, Sárvár messze elhúzott, de Pápa is előrébb van....Fodor és Firtl egy nulla kétszer áthúzva, Szájer a brüsszeli dolgokkal fogalakozik, ha éppen nem Ipad-en ír alkotmányt (röhej)....Eisenstadt, Oberwart és Wr. Neustadthoz képest meg egy csajágaröcsöge