9920-on zártam longot, 9870 körül újra megnyitnám, ha lemenne addig, így drukkoljatok nekem:)
9920-on zártam longot, 9870 körül újra megnyitnám, ha lemenne addig, így drukkoljatok nekem:)
Arról van szó, hogyan függ össze az olajáresés a jövő hétre várt EKB bejelentéssel az európai QE folytatásáról.
http://www.finanzen.net/nachricht/aktien/Sinkender-Inflationsdruck-bringt-EZB-naeher-an-QE-4049957
Köszönöm.
Úgy látom Daxban eltökélték magukat, hogy éjszaka felvásárolják 10 K-ig.
Ha nappal nem megy, akkor majd éjszaka sutyiban?
Csütörtök USA zárva.
USA pénteken bezár 19.00-kor.
DAX nyitva mindkét nap de este 20.00-kor az is bezár.
Futik lesznek rövidített kereskedésben.
Talán, de nem tudjuk mely értéknél fejti ki a hatását.
Tudja valaki, hogy a következő napokban hogyan vannak nyitva a világ nagy tőzsdéi?
Zárva tart és mikor melyik?
Ksz
Azért Szent Péter már csak kemény ellenállás lesz!
Nem, szerintem év végén/januárban 10.000 fölé kerül.
Hogy onnan megint visszaütik vagy megy még feljebb, azt nem tudom.
Ha a negativ kamat, mint ötlet komoly, akkor megállapodik 10.000 felett hosszabb távon.
Gondolom holnap azért elindítják lefelé,ha az amcsik csütörtökön is zárva lesznek be tudják "jóárasítani" Mikulás előtt,csak azt nem tudom meddig viszik le,9610 vagy esetkeg 9530 környékére?
Csak érdeklődnék, hogy szerintetek a világ végéig 5 000 és 10 000 között lesz?
Mondjuk most nagyon túlvett az én indikátorom alapján, 500 pont nem semmi, de legalább jól kerestem :)
Nem tudom, de pénteken black Friday.
Csodálkoznák, ha addig nem engednék lejjebb.
9810 körül erős ellenállások vannak.
Szerinted meddig tart egyenlőre a virgonckodás,aztán hol kezdik megint újra a fiúk?:)Holnapi GDP adatot még megvárják esetleg?
Nagyon virgoncak a fiúk.
Állitólag az az oka, hogy Draghi belengette a negativ kamatot, emiatt a német nyugdijalapok a részvények felé fordul(hat)nak.
hahaha... nagyon jó! tetszik!
Szvsz esni akar az, csak bevárja az sp500-at... az meg keresi a tetejét...
Egy mániákus depressziós klimaxos vén h......e tyúk nem viselkedik úgy mint a dax!
kb 2 hete meg sem nyitottam a kereskedési felületet, dolog van indítok egy új témát.... tegnap gondoltam nyomni kéne egy dax shortot..mára jó lett volna.
Jól eljátszogatnak az algoritmusok itt a semmi és a valami határán.
Én már megint úgy látom, hogy nagyobb a vola a szokottnál.
Mondjuk ez a mai alighanem az orosz csapatoknak köszönhető ismét.