Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tolvajrészvények

Úgy gondolod,hogy bárkit…

#713887 walex

Úgy gondolod,hogy bárkit is érdekelni fog az MNB-nél az írásod?

A BÉT 90%-a mehetne a levesbe,ha komolyan vennék végre a feladatukat. Nem fog történni semmi, ahogy az elmúltnyolcévben sem. Hiába változott a csomagolás.

Egy pozitívum van,hogy mivel sajnos sokan megégették már magukat, az új szemeteket nehéz lesz rásózni az emberekre.

Max. ezeket érdemes ma adni-venni szerintem, a többit bottal se:

ANY, FHB, MOL, TELEKOM, OTP, RICHTER, ZWACK, RÁBA, PLOTINUS, GSPARK, SHOP, DANUBIUS.

Re: nincs cím

#713877 Zotya32 Előzmény: #713875

Pf-en ki is derült az igazság.... A kredites Laczkó fia próbálkozik.. Remélem az MNB-ben kapcsolnak... de majd írok nekik levelet, hogy legyenek szívesek körültekintően engedélyezni a tőzsdei bevezetést...

röhej, ami itt folyik.

Re: Norbi

#711537 Bendeguz Előzmény: #711415

Annyira azért nem szar, ezeket a hibákat pedig a tanulatlan rajongói úgysem fogják fel. Menni fog ez a papíros, veszek belőle! Mikor debütál? :)

#711531 Keg Jenő Előzmény: #711415

Annyi esze van, hogy szakemberre bízza a befektetéseit. Sikertelennek semmi képen nem nevezném.

#711415 Janicroft Előzmény: #711388

Sőt, ha minden igaz akkor először a customers is costumers volt :D

írták is neki hogy ha az angolszász piacra megy akkor inkább ne ő írja a posztokat. Egyszerűen szánalmas ez az ember, gagyi szar az egész, komolytalan.

#711051 Keg Jenő Előzmény: #711047

Régen voltak jó ötletei. Az önkormányzeti kötvény spekulációit csodáltam jó magam is.

#711047 Keg Jenő Előzmény: #711039

Vidám és szép reggelt Ex! Természetesen a kakaóscsigát mint pár kontaktus NUL részvényben manifisztálodott amerikai spekuláns reggelire értem. Egyben viszont biztos vagyok, update túrósbatyut ettem már, de hibridboxot, estart meg a hasonló csoda innovációkat még nem. Fogolmam nincs hogyan működnek. A fitness ipar viszont a zsigereimben van.

#711039 exmnbs1 Előzmény: #710998

biztos is hogy vesznek, direkt azért jönnek majd Európába mivel USAban nem nyitnak üzletet

E-Star

#711006 Janicroft

Felszámolási kérelmet nyújtott be az Enefi ellen a vállalat egyik hitelezője, a Fleetconcept Kft, követelései érvényesítése céljából. Az Enefi szerint a felszámolási kérelem alaptalan, mert a csődeljárás lezárását megelőzően keletkezett, csődben nem regisztrált követelések velük szemben nem érvényesíthetők. A hír után 3 százalékkal gyengül az Enefi.

#710998 Keg Jenő Előzmény: #710893

Több kérdésben határozott véleményem van.

Miért nem tesco? Azért mert a BChas prémium ügyfelei likvidek, és szigorú mm szerint '' belepróbálnak'' a storyba. Nem csak ebbe.

Minek ennyi pénz? Átváltja dollárba és 1% ra kihelyezi az Agassi vip kondicióival. Azonnal a bét legnyereségesebb nővekedési részvénye lesz.

Senki nem fog tudni beleadni, ha esetleg tényleg vesznek kakaós csigát a dagadt new yorkiak. Sokan vannak.

Milyen lesz a csártja jövőre?

Mint a Mona Lisa.

Kockázatok. Nem erősődik a dollár. Nem lesz kövér amerikai. Nem lesz swing treder a béten. Norbi elválik a Rékától.

#710897 Bendeguz Előzmény: #710893

fatert is a budacashben fosztották ki. egyébként meg is érdemli, mert 4-szer adtam neki helyes vételi-eladási ordert és egyszer sem lépte meg. illetve de, amikor kimászott a végén.

norbiréka meg bepezsgőzve is kommentelnek.

http://i.imgur.com/TPx0bTg.jpg

#710893 exmnbs1 Előzmény: #710890

szerinted véletlen hogy 98% a Budacashben jegyzett???

képzeld magad a fanok helyébe te nem a Tescoban jegyeztél volna?

#710890 Janicroft Előzmény: #710874

Az, de nem sajnálom őket. Gyakorlatilag negatív véleményen kívül mást nem lehetett olvasni erről a papírról, aki ennek ellenére volt olyan buta hogy megvette, az meg is érdemli....