Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#713991 Spade Előzmény: #713989

Hogyne, kiszedik a 180 HUF-os, szerződéssel megerősített árfolyamgátból és helyette fizet majd 256 HUF-on. Ezt még az alkotmánybíróság is elmeszeli nem hogy az EUB, nem beszélve a várható tüntetésekről amihez képest a netadó apróság lehet.

(nekem nincs és nem is volt deviza hitelem)

#713990 banyaiz Előzmény: #713988

Az elképzelés az , hogy 30 napjuk lesz jelezni ha nem akarnak váltani. Tehát a váltás az automatikus, akárcsak az mnyp-nél annak idején. Ott már bevált ez a felállás.

Azt mondom ha ez így lemegy kamatemelések vissza az adósnak, és a nagy része átvált Ft-ra piacin akkor az pozitív a papírnak. Eltűnne a lakossági deviza nagyrésze , véget érne a pol bohóckodás a témával, és jönne a felminősítés bóvliból mint fő csapásirány.

Az egy más kérdés, hogy ez így lemegy e. Ez lesz e a végső verzió stb.

Aztán utána ha feltételezzük ez lemegy mi lesz a fair bank törvényben, mert ha ott beszorítják a bankokat belenyúlnak drasztikusan a piacba akkor az megint gáz.

Messzebb nézve milyen Ft kamatok illetve milyen chf/huf árfolyam lesz ezt kellene mindössze mérlegelnie egy chf hitelesnek 10 évre mondjuk. Egyszerűnek tűnik.

de srácok ezt itt már ne…

#713989 korpa

de srácok ezt itt már nem választás kérdése (akar/nem akar), hanem átváltják ennyin és kész utána fizethet (ha tud)...

#713988 Spade Előzmény: #713986

Egyetértek. Ez az elképzelés egy hülyéség. Aki pl. belépett 180 HUFon az (évszázad nagy megoldásába!??!) árfolyamgátba az most miért váltaná át 256 HUF-on a svájcit? Ez az elképzelés vagy nem marad így vagy óriási balhékra számíthatunk a devizahitelesektől. Ugye aki 180 HUF-on előtörlesztett (a politikusok 60%-a) az megkapta a tisztességtelenség miatt visszamenőlegesen a kedvezményeket is a már lezárt szerződés ellenére. A többi deviza hiteles meg most a 180 HUF helyett megkapja a piaci árfolyamot a 256-t, eléggé kibasztak ezzel a többi deviizahitelessel. Mondjuk az már nem sokakat érdekel a parlamentben, a politikusok mind előtörlesztettek. A kérdés benyelik-e ezt a devizahitelesek.

#713986 Ricsi Előzmény: #713985

Jah, és persze, aki devizában nem tud 250-es árfolyamon törleszteni, miért tudná ugyanezt forintban megtenni? Nem is értem, mire ez a nagy öröm, hacsak nem tömésre megy a játék...

#713985 Ricsi Előzmény: #713984

Szerintem nem jó.

Ahogy olvasom, nem lesz kötelező, és aki nem váltott 180-as árfolyamon, miért váltana 250-en?

Ha pedig nem kötelező, akkor marad pont ez a leterheltség, ami most van, nem lesz jobb semmivel, egyre több bedőlt hitel lesz, ami hosszabb távon káros a bankoknak.

Nem lennék meglepve, ha 1-2 nap alatt elmúlna ez az eufória.

3800 a beszálló, a többi…

#713925 Bakiba

3800 a beszálló, a többi már csak ajándék:)

Egy máltai leánycéget ho…

#713529 Janicroft

Egy máltai leánycéget hozott létre az OTP 105 millió eurós alaptőkével. A cég létrehozásának célja az OTP Csoporton belüli finanszírozási tranzakciók optimalizálása - áll a BÉT közleményében.

ebből a 4000-4050 között…

#713427 Sumér harcos

ebből a 4000-4050 közötti lötyögésből már rohadtul elegem van igy partvonalról is....

az elmult időszakban is erőteljesen játszott játék volt.

vmi történhetne.

#713255 Csusza Előzmény: #713228

Menni fog a 4100.

Illetve mennie kell, mert én meg vettem... :-) (Célár 4150-4200 között.)

#713228 Sumér harcos Előzmény: #712962

ott már én is vártam,sőt már lehet 3800körül is egy kicsi adaggal...

4100 menni fog-e?

de mind1 is számomra, nem vettem...